Ексклюзиви
середа, 21 вересня 2016 17:51

У мультфільмі "Лелеки" розказують, звідки беруться діти
10


22 вересня в український прокат виходить повнометражний мультфільм "Лелеки" від студії Warner Animation Group. Стрічку можа подивитсь у 2D- та 3D-форматах.

В основі сюжету інтерпретація символу лелек як птахів, що приносять дітей. Люди живуть у світі, де їхніми найкращими друзями стали не собаки, а чорногузи. Птахи зайняті в досить прибутковому бізнесі – постачають різний товар. На Барахло.ком можна купити новий смартфон, одяг або мікрохвильовку. Однак раніше сервіс пропонував трохи інші послуги – доставку немовлят. Та з приходом нового боса фабрика малюків на Лелечій горі давно не працює.

Головним гаслом компанії є "доставити незважаючи ні на що" й лелеки весь день працюють над замовленнями. Окрім птахів, на Лелечій горі живе лише одна людина – дівчина Тюльпанка, яку колись один із птахів не зміг принести в майбутню сім'ю. На бусла Джуніора чекає підвищення, яке він за будь-яку ціну прагне отримати. Але в його житті несподівано з'являється немовля. І воно докорінно змінює його подальші плани.

Український дубляж мультфільму адаптований під наші реалії. Герої співають українську естрадну пісню "Ой, смерека", відпускають жарти про гру футбольного клубу "Карпати". На особливу увагу заслуговують вовки. У їхньому образі поєднується хижість із вразливістю, природна дикість із дружелюбністю.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Мультфільм про бійку дітей визнали найкращим

Стрічка здатна мотивувати маленького глядача обирати справу, яка приноситиме задоволення. Мультфільм "Лелеки" не перевантажений дорослими жартами та алюзіями, у ньому гармонійно поєднується дитяча наївність з долею здорового прагматизму.

На сайті Rotten Tomatoes стрічка має 67% позитивних відгуків від кінокритиків.

Зараз ви читаєте новину «У мультфільмі "Лелеки" розказують, звідки беруться діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі