вівторок, 16 грудня 2014 12:25

У мережу "злили" сцену смерті Кім Чен Ина з фільму "Інтерв'ю"

У мережу "злили" сцену смерті Кім Чен Ина з фільму "Інтерв'ю"
Фото: gawker.com

Сцена смерті північнокорейського лідера Кім Чен Ина з фільму "Інтерв'ю", прем'єра якого в США відбудеться 25 грудня 2014 року, опублікована в блозі Gawker.

В 27-секундному ролику герой, що грає Кім Чен Ина, летить на гелікоптері. Раптово в повітряне судно потрапляє снаряд, воно загоряється і вибухає. У сцені показано, як вогонь перекидається на персонажа, після чого його голова розлітається на шматки. Музичним тлом для відео стала пісня Кеті Перрі Fireworks.

Як наголошується в Gawker, кліп був знайдений хакерами після кібератаки на студії Sony Pictures. Разом з фрагментом стрічки в блозі також опубліковані уривки з листування між співголовою компанії Емі Паскаль і режисером і актором "Інтерв'ю" Сетом Рогеном, а також деякими іншими людьми. З листів випливає, що спочатку сцену смерті північнокорейського лідера мали намір зробити більш кривавою, але потім рішення змінили.

Експерти із захисту інформації відзначають, що стрічка "Інтерв'ю" могла бути найбільш ймовірною причиною хакерської атаки на Sony Pictures. Наприкінці червня влада КНДР відкрито засудили комедію, в якій автори розповідають про вбивство Кім Чен Ина. Прес-секретар лідера республіки Кім Мен Хол сказала, що картина показує "відчай уряду США та американського суспільства".

Головні ролі в картині виконали Джеймс Франко ("Людина-павук", "Харві Мілк") і Сет Роген ("Зелений Шершень"). За сюжетом, двоє телеведучих отримують можливість взяти інтерв'ю у Кім Чен Ина, однак перед поїздкою в Північну Корею їх вербують в спецслужбу і вони отримують наказ убити лідера КНДР.

Зараз ви читаєте новину «У мережу "злили" сцену смерті Кім Чен Ина з фільму "Інтерв'ю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі