четвер, 29 вересня 2016 11:14

У мережі з'явився трейлер українського мультфільму

У мережі з'явився трейлер українського мультфільму

У мережі з'явився трейлер науково-фантастичного мультфільму "Віктор робот" режисера Анатолія Лавренішина про дружбу робота та земної дівчинки Віки.

Віка втекла від батьків. Робот Віктор - звичайний мешканець мегаполісу. Він знаходить у себе на грудях дверці й витягує зсередини зайву деталь-шестірню. З того він починає бачити світ схемами. Так дізнається, що є роботом, а решта роботів довкола нього зламані. З рідного містечка його забирають люди. Вони інженери-науковці, які прилетіли на Планету роботів, тому що вона зламалася. Наляканий робот утікає з донькою інженера. Дівча називає робота на свою честь. Як літературну прив'язку використовували розповідь Гофмана "Крихітка Цахес".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Знімуть український мультфільм-детектив про робота

"Віктор робот"— український повнометражний мальований анімаційний фільм. Він став переможцем 8-го конкурсного відбору Держкіно. Прем'єра стрічки запланована на осінь 2019 року. У мультфільмі поєднають фантастику, детективну історію та пригоди.

Анатолій Лавренішин — режисер анімаційного кіно. Брав участь у створенні фільмів: "Ніч", "Зяблики та інші", "Світлячок", "Прикольна казка".

Нагадаємо, держава буде повністю фінансувати вітчизняну анімацію.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явився трейлер українського мультфільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі