четвер, 24 липня 2014 17:19

У мережі з'явився перший трейлер фільму "П'ятдесят відтінків сірого"

У мережі з'явився перший трейлер фільму "П'ятдесят відтінків сірого"

Історія, яка підкорила мільйони читачів у всьому світі, вже у лютому наступного року з'явиться на екранах кінотеатрів. Над зйомками бестселеру Е. Л. Джеймс "50 відтінків сірого" працює британська режисерка Сем Тейлор-Джонсон.

24 липня, у мережі з'явився офіційний трейлер очікуваної прем'єри. У головних ролях фільму виступили актори Дакота Джонсон, Джеймі Дорнан та Аарон-Тейлор Джонсон.

"50 відтінків сірого" - це історія непростих стосунків між студенткою Анастейшою та загадковим мільйонером Крістіаном Греєм. Скромна дівчина, яка за випадковим збігом обставин прийшла до мільйонера на інтерв'ю, закохується в нього. Однак із красивим і казково багатим хлопцем не так все просто.

Книга переповнена еротичними сценами, яких не бракуватиме й у стрічці. "50 відтінків сірого" неодноразово критикували за відсутність ідеї та літературного стилю, що не завадило його авторці зібрати мільйонні прибутки, а самій історій стати бестселером.

Прем'єра фільму "50 відтінків сірого" запланована на День святого Валентина у 2015 році.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явився перший трейлер фільму "П'ятдесят відтінків сірого"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі