неділя, 12 липня 2015 12:39

У Києві розпочалися музичні вихідні ATLAS WEEKEND
26

Фото: Наталія МІНЯЙЛО

"Ой, як холодно і незатишно, але Сусану дочекаємося!", - каже жінка своєму супутнику, кутаючись у шарф в критому павільйоні арт-заводу "Платформа". Вони прийшли на фестиваль ATLAS WEEKEND послухати Джамалу (справжнє ім'я Сусана Джамаладінова), яка вийшла на сцену після 19:00.

Пориви вітру і короткочасний холодний дощ стали вірними супутниками першого фестивального дня - в суботу 11 липня на арт-заводі "Платформа" розпочався перший виїзний фестиваль ATLAS WEEKEND, який продовжиться і в неділю.

Фестиваль виправдав заявлене організаторами звання головної столичної музичної події цього літа і зібрав кращих українських артистів на головній сцені. За два фестивальні дні на "Main Stage" відіграють виступи близько 20 виконавців, серед яких Крихітка, Jamala, O.Torvald, Мачете Токіо, The Maneken, Onuka, The Hardkiss, Бумбокс. За бадьорий і дотепний конферанс тут відповідають ведучі радіо "Аристократи" Ярослав Лодигін і Данило Хомутовський, які після 23:00 запрошують всіх любителів веселих розваг на нічну вечірку "Безсонні ночі Аристократів".

А ось мала сцена "Rock The Nation Stage" була віддана молодим колективам, у яких є всі шанси в майбутньому стати повноправними учасниками українського шоу-бізнесу.

 "Команда #ROCKTHENATION об'їздила всю країну вздовж і впоперек. З Півночі на Південь і з Заходу на Схід для того, щоб сьогодні ввечері представити вам 5-ку кращих! ", - зазначив Андрій Шабанов, генеральний продюсер "Просто Радіо", яке є організатором цього конкурсу для талановитих, але ще мало кому відомих колективів .

Крім великої музичної програми та фуд-корту з їжею та напоями гостям заходу запропонували масу розваг, які підходять як дорослим, так і дітям. На території фестивалю можна потанцювати на зеленій галявині під запальні треки, попрактикуватися в скімбордингу (катанні на дошці по мілкій воді), пограти в настільний теніс, полежати в гамаку або шезлонгу. А в зоні торгівлі увазі відвідувачів запропоновані взуття, одяг, аксесуари, косметика від українських виробників.

"Погода трохи псує настрій, але дуже хороша атмосфера і артисти. Було б непогано, якби в Києві частіше проходили такі фестивалі ", - поділилася враженнями Лєра з Києва.

Але не обійшлося і без організаційних проблем і неприємних моментів. У багатьох відвідувачів викликали невдоволення недостатня кількість торгових точок на фуд-корті, через що доводилося довго стояти в черзі, а також відсутність пропускних браслетів - одного разу зайшовши на територію, вийти назад до закінчення фестивального дня було вже неможливо.

"Відсутність браслетів дивує. Вийти з території не можна. Хвиля людей в нескінченній черзі за їжею ", - поскаржилася дівчина Яна в соцмережі.

"Так друзі, ми врахували всі недоліки вчорашнього дня і сьогодні постараємося зробити все ще краще!", - пообіцяли організатори в групі фестивалю на Фейсбук вранці 12 липня.

Зараз ви читаєте новину «У Києві розпочалися музичні вихідні ATLAS WEEKEND». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі