Ексклюзиви
пʼятниця, 19 грудня 2014 13:11

У Голлівуді скасували зйомки фільму про Північну Корею через загрозу теракту

У Голлівуді скасували зйомки фільму про Північну Корею через загрозу теракту
Гор Вербінськи. Фото: Reuters

У світлі останніх подій, пов'язаних з хакерською атакою і скасуванням прокату фільму "Інтерв'ю", студія New Regency заморозила свій новий проект, дія якого відбувається в Північній Кореї, повідомляє The Hollywood Reporter Russia.

Гор Вербінськи планував ставити шпигунський трилер "Пхеньян", а головну роль у ньому готовий був виконати Стів Карелл. В основі картини лежить графічний роман канадського художника-аніматора Гая Делайла про американця, який поїхав в Північну Корею, але був заарештований місцевою владою і звинувачений у шпигунстві. Зйомки мали початися вже в березні, але агресивна поведінка кіберзлочинців , які погрожували влаштувати теракти в будь-якому кінотеатрі з комедією "Інтерв'ю" в репертуарі, відлякало продюсерів "Пхеньяна", зазначає видання.

Нагадаємо, 18 грудня кінокомпанія Sony Pictures офіційно відмовилася від демонстрації в кінотеатрах фільму "Інтерв'ю". Раніше в цей же день була скасована прем'єра картини в нью-йоркському Cinema Sunshine.

Крім того, як повідомляє Variety, Sony Pictures Entertainment відмовилася від будь-яких планів щодо фільму - комедія не буде випущена на DVD або поміщена на стримінгові сервіси.

15 грудня в інтернеті з'явився ролик з фільму з епізодом загибелі Кім Чен Ина. На наступний день анонімні хакери направили у компанію Sony Pictures поводження з погрозами влаштувати під час прем'єри теракти, які можна порівняти за масштабом з подіями 11 вересня 2001 року. Після цього 10 найбільших мереж кінотеатрів у США, зокрема AMC, Regal, Cinemark і Carmike, відмовилися демонструвати картину.

У свою чергу Обама закликав показати "Інтерв'ю", незважаючи на загрозу терактів

Президент США Барак Обама в ефірі телеканалу ABC News закликав дати людям можливість ходити в кіно, незважаючи на загрози терактів. "Ми будемо напоготові і обов'язково попередимо людей, якщо зауважимо щось дійсно серйозне. Але поки я рекомендую людям йти в кінотеатри", - сказав Обама.

Зараз ви читаєте новину «У Голлівуді скасували зйомки фільму про Північну Корею через загрозу теракту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі