Ексклюзиви
вівторок, 25 листопада 2014 13:39

У Дніпропетровську покажуть ілюстрації з 24 країн світу
2

У Дніпропетровському Будинку мистецтв відбулося відкриття міжнародної виставки ILLUSTRATION. Про це повідомляє Cultprostir.

До експозиції увійшли понад 700 ілюстрацій від 113 учасників. Свої роботи для виставки представили художники з 24 країн світу, зокрема, з Аргентини, Болівії, Бразилії, Венесуели, Німеччини, Ірану, Іспанії, Канади, Китаю, Киргизстану, Литви.

У програмі заходу показ конкурсних робіт у номінаціях "Ілюстрація" та "Дизайн книги", виставка робіт членів міжнародного журі, а також виставка "Книжки руками дітей".

У рамках освітньої програми відбудеться лекція "Як, використовуючи рукопис, створити особистий шрифт?" від Лук'яна Турецького (м.Львів) - одного з розробників шрифту Kobzar KS, який відтворює почерк Тараса Шевченка. Організатори підкреслюють, що це не тільки виставка, а й, насамперед, майданчик для обміну досвідом, корисною інформацією та контактами.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську покажуть ілюстрації з 24 країн світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі