пʼятниця, 19 вересня 2014 16:30

Творці стрічки "Нестримні 3" пообіцяли покарати 10 мільйонів "інтернет-піратів"

Творці стрічки "Нестримні 3" пообіцяли покарати 10 мільйонів "інтернет-піратів"
Фото: kinopoisk.ru

Творці фільму "Нестримні 3" погрожують притягнути до відповідальності кожного з 10 мільйонів осіб, які завантажили стрічку на торрентах, повідомляє Variety.

Продюсер фільму Аві Лернер заявив, що був дуже засмучений тим, що картина потрапила в інтернет до прем'єри, і оцінив втрати від незаконних скачувань стрічки в $250 млн.

Лернер сказав, що після того, як картина виявилася на торрентах, її скачали більше 10 мільйонів осіб. "Це 10 мільйонів осіб, які вкрали стрічку, і ми хочемо покарати цих людей". За його словами, мета творців картини не тільки відшкодувати збитки, але також продемонструвати всім, що "крадіжка - це неправильно". Лернер заявив, що хоче захистити свою власність і відстояти права тисяч людей, які працювали над картиною.

Продюсерська компанія Лернера Millenium Films вже почала встановлювати IP-адреси тих, хто скачав фільм.

Копія фільму "Нестримні 3", причому в дуже гарній якості, з'явилася в мережі в кінці липня, за три тижні до американської прем'єри. Згодом цим витоком продюсери картини пояснили її відносний провал в прокаті в США фільм стартував лише на п'ятому місці.

У фільмі "Нестримні 3" знялися герої популярних бойовиків: Сильвестр Сталлоне, Джейсон Стетхем, Дольф Лундгрен, Арнольд Шварценеггер і інші. Перший фільм серії вийшов у 2010 році.

Зараз ви читаєте новину «Творці стрічки "Нестримні 3" пообіцяли покарати 10 мільйонів "інтернет-піратів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі