середа, 26 листопада 2014 16:54

Творці "Гри престолів" запустили сайт, який дозволяє "бачити майбутнє"

Творці "Гри престолів" запустили сайт, який дозволяє "бачити майбутнє"

Творці серіалу "Гра престолів" запустили загадковий сайт, пише The Hollywood Reporter.

"Ворон приносить можливість бачити. "Отримай силу на ThreeEyedRaven.com" - таке повідомлення з'явилося в офіційному твіттері "Гри престолів". До повідомленням був прикріплений короткий відеоролик, в якому героїня серіалу Арья Старк вбиває клинком Голка якогось чоловіка. За кадром звучить голос іншої героїні серіалу, жриці Мелісандри, яка говорить: "Я бачу в тобі темряву"

На сайті ThreeEyedRaven.com користувачам пропонують авторизуватися, щоб отримувати повідомлення в твіттері або по SMS. Після реєстрації через твіттер користувач отримує повідомлення, в якому говориться, що тепер він зможе бачити майбутнє.

The Hollywood Reporter передбачає, що передплатники першими побачать трейлер до п'ятого сезону, який стартує навесні 2015 року.

За сюжетом серіалу, триокого ворона намагався відшукати Бран Старк, якому цей птах була являвся у віщих снах як поводир і наставника. Старк відшукав ворона до кінця четвертого сезону. Як стало відомо раніше, у п'ятому сезоні Бран Старк не з'явиться, так що неясно, хто з персонажів буде взаємодіяти з вороном.

Серіал вже продовжено на шостий сезон, а ключові актори вже підписали контракти на зйомках у можливому сьомому сезоні серіалу.

Телесеріал "Гра престолів", знятий за книгами Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я", почав транслюватися в США 17 квітня 2011 року. Проект є одним з найбільш великобюджетних на телебаченні і найдорожчим в жанрі фентезі.

"Гра престолів" двічі номінувалася на премію "Еммі" за найкращий драматичний серіал і отримала премію "Х'юго" за кращу постановку.

Зараз ви читаєте новину «Творці "Гри престолів" запустили сайт, який дозволяє "бачити майбутнє"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі