понеділок, 19 січня 2015 15:30

Трейлер малобюджетного фільму Бекмабетова б'є рекорди популярності в соцмережах

Трейлер малобюджетного фільму Бекмабетова б'є рекорди популярності в соцмережах

Трейлер малобюджетного фільму Unfriended продюсера Тимура Бекмамбетова і режисера Лео Гарбіадзе став найбільш обговорюваним трейлером за всю історію Twitter.

Трейлер фільму жахів Unfriended (робоча назва Cybernatural) продюсера Тимура Бекмамбетова і режисера Лео Гарбіадзе за три дні зібрав майже 4 мільйони переглядів на Youtube і 7 млн переглядів в Facebook, повідомляє прес-служба студії Бекмамбетова Bazelevs.

"Трейлер Unfriended став найбільш обговорюваним трейлером за всю історію Twitter, залишивши позаду всі багатомільйонні голлівудські блокбастери. В середу 14 січня в твіттері була опублікована 261 941 публікація з хештегом #Unfriended. Попередній рекорд належав трейлеру фільму "50 відтінків сірого", що спровокувала 240.697 твітів", - пише прес-служба, відзначаючи, що новий рекорд встановив малобюджетний фільм без участі зірок.

Раніше Бекмамбетов розповів, що мріяв зняти фільм, дія якого відбувається тільки на моніторі комп'ютера багато років, але "ніхто не вірив, що можна 80 хвилин з хвилюванням спостерігати за тим, що відбувається на екрані".

Співпродюсером Бекмамбетова з американської сторони виступив Джейсон Блум , один з творців культової хоррор-франшизи "Паранормальне явище" і фільмів "Астрал" і "Сіністер".

Світова прем'єра Unfriended відбулася в канадському Монреалі на фестивалі жанрового кіно Fantasia, де фільм удостоївся спеціальної згадки журі за технічне і концептуальне рішення і призу глядацьких симпатій "За найбільш інноваційний фільм". У США картину випускає в прокат компанія Universal 17 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Трейлер малобюджетного фільму Бекмабетова б'є рекорди популярності в соцмережах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі