Ексклюзиви
пʼятниця, 06 травня 2016 19:51

Том Тиквер зняв "Голограму для короля"
8

Том Хенкс відправляється до берегів Червоного моря, не залишаючи знімального майданчика

26 травня в український прокат виходить комедійний фільм "Голограма для короля" з Томом Хенксом у головній ролі. Режисер і співавтор стрічки - талановитий Том Тиквер, творець культових картин "Парфумер", "Біжи, Лола, біжи" та інших фільмів, які отримали схвалення критиків і глядачів.

Том Тиквер зняв "Голограму для короля" за мотивами однойменного роману сучасного американського письменника Дейва Еггерса, чию книгу "Трагічна творіння приголомшуючого генія" номінували 2001 році на Пулітцерівську премію.

Зйомки "Голограми" проходили на 11 локаціях в 5 різних країнах: Марокко, США, Німеччина, Саудівська Аравія, Єгипет. На цей раз Том Хенкс виконав роль бізнесмена, що намагається врятувати свій бізнес, підкоривши технологічними розробками арабського короля. Знімальний майданчик актор розділив з зірками популярних телесеріалів: Томом Скеррітом з "Білого комірця" і Сарітою Чуодрі з "Батьківщини".

Зараз ви читаєте новину «Том Тиквер зняв "Голограму для короля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі