четвер, 30 липня 2015 11:43

Том Круз оголосив про початок роботи над фільмом "Місія нездійсненна-6"

Том Круз оголосив про початок роботи над фільмом "Місія нездійсненна-6"

Голлівудський актор Том Круз оголосив про початок роботи над бойовиком "Місія нездійсненна 6", повідомляє Variety. За його словами, зйомки фільму почнуться вже наступного літа.

Круз планує повернутися до ролі спецагента ЦРУ Ітана Ханта. Хто з акторів до нього приєднається, теж поки не відомо. Інших деталей він не розкрив.

Остання частина франшизи "Місія нездійсненна 5: Плем'я ізгоїв" - стартує в кінотеатрах 6 серпня. Героєві належить боротися з міжнародною угрупованням найманих убивць, яка замислила серію терактів по всьому світу.

Більшість трюків у фільмі Круз виконав самостійно. Приміром, він навчився затримувати дихання під водою на шість хвилин і пролетів за бортом військово-транспортного літака на висоті 1,7 тисяч метрів над землею.

Чотири попередніх картини циклу "Місія нездійсненна" зібрали в світовому прокаті більше двох мільярдів доларів. Таким чином франшиза стала однією з найбільш прибуткових для студії Paramount Pictures.

 
Зараз ви читаєте новину «Том Круз оголосив про початок роботи над фільмом "Місія нездійсненна-6"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі