Ексклюзиви
пʼятниця, 27 травня 2016 14:25

The Erised зіграють безкоштовний концерт на даху

The Erised зіграють безкоштовний концерт на даху

3 червня, в клубі Roof (що на вул. Січових Стрільців 37-41, 9-й поверх) відбудеться концерт гурту The Erised.

Про групу The Erised стало відомо рік тому, коли музиканти буквально підірвали інтернет-простір, зібравши в рекордно короткі терміни більше мільйона прослуховувань свого дебютного треку на Youtube, Soundcloud і Spotify.

Через рік плідної роботи The Erised готові представити те, чого від них чекають шанувальники - дебютний альбом "Room 414".

Вже 3 червня вранці платівка і нове live video групи будуть презентовані в мережі і на радіостанціях по всьому світу, а ввечері, спеціально для своїх київських фанів, The Erised зіграють концерт на даху в центрі Києва.

"Room 414" - ідеальний дебютний альбом, зрілий, спокійний. Він - немов дослідження емоційного стану групи. Голос вокалістки Соні Сухорукової став ще більш привабливим, ніж коли-небудь раніше. Всі пісні, що увійшли до платівки – являють собою повну історію світлої туги і розказану вкрадливим голосом, спокушає і гіпнотизуючим з перших нот.

Складні інструментальні текстури The Erised балансують на межі між трагедією і ейфорією, між вогнем і водою, навесні і восени. Всі треки індивідуальні, а історія, розказана в них, змінюється і дивує кожну хвилину.

Унікальність виступ на Roof ще і в тому, що вхід на концерт буде абсолютно безкоштовним для всіх відвідувачів. Це своєрідний подарунок від концертного майданчика жителям міста. Адже одна з цілей, які ставить перед собою Roof – популяризація по-справжньому свіжої та цікавої музики.

Зараз ви читаєте новину «The Erised зіграють безкоштовний концерт на даху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі