понеділок, 27 лютого 2017 17:45

"Тато кращий, ніж Монатік" - О.Torvald пообіцяли безкоштовний концерт
13

Фото: Катерина Лук'яшко

Переможцем фіналу національного відбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2017" став гурт О.Torvald з піснею Time. У травні вони представлять Україну на Євробаченні. З О.Torvald змагались п'ять учасників: Таяна, гурт "Сальто Назад", Іларія, ROZHDEN і Melovin.

Шість фіналістів представили свої пісні й допрацьовані номери. Першими оцінки від 1 до 6 виставляли судді. Далі - годину голосували глядачі. Найменше балів отримав гурт "Сальто Назад": 1 від журі і 3 від глядачів. Пісня "О, Мамо" - єдина, представлена українською на національному відборі. До свого номеру запросили 77-річну "шалену бабусю" зі Швеції Моніку. На українській сцені Моніка зробила стійку на голові. Після виходу на пенсію жЖінка почала брати участь у фестивалях з брейк-дансу й вивчати мови. Знає 10.

"Українською знаю лише "дякую" і "будь ласка". Вивчила, коли ходили куштувати борщ. В Україні вже була три рази, а на фунікульорі так і не встигла покататись. Цього разу дівчата з гурту мене зводили", - каже Моніка

Найбільше балів у глядацькому голосуванні отримав 19-річний співак Melovin, але судді присудили йому 2 бали з 6-ти можливих. Зал почав протестувати, але це нічого не змінило. Пісню Wonder написав спеціально для Євробачення. Справжнє ім'я співака - Костянтин Бочаров. Він переможець шостого сезону програми "Х-Фактор".

"Вчилася з Костею в одній школі. Бачила, як він часто сам репетирував у актовій залі. Його дуже любила наша вчителька музики, тому запрошувала пограти дітям на гітарі. Після його перемоги на шоу зустріла випадково в Аркадії. Такий крутий став. Йшов з двома дівчатами по-під руки. Тепер хоч би згодився на спільне фото", - каже школярка Анастасія Крайня. На концерт приїхала з братом з Одеси.

Головна боротьба була між гуртом О.Torvald та співачкою Таяною. Журі віддали О.Torvald на один бал менше, ніж співачці. Глядачі віддали 4 бали Таяні та 5 балів гурту. Таким чином, в обох претендентів стало по 10 балів. Але за умовами конкурсу вирішальним при виборі вважаються голоси глядачів. Тому переможцем став гурт О.Torvald.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна на Євробаченні-2017. Що відомо про гурт О.Torvald

"Мені дуже подобається Таяна, в неї шикарний голос. Але гурт має на сцені переконливіший вигляд. З Женею Галичем знайомі давно. Він приходив до нас на шоу, а потім я до нього на радіоефір "Пробуддись". Сьогодні зайшла до них за куліси, щоб побажати успіху. Спеціально для Євробачення зробила собі намисто, як офіційний цьогорічний символ. Наступного разу вдягну на конкурс у травні", - каже акторка гумористичного шоу "Мамахохотала" Анна Гресь.

Ще до виголошення результатів глядацького голосування продюсер Константин Меладзе зазначив, що в О.Torvald мало шансів виграти на конкурсі у травні.

"Важко представляю цей гурт на Євробаченні. Цей жанр у такому вигляді на конкурсі великої перспективи не має. Високого місця отримати не зможе. У відбірковому конкурсі була й етніка, й панк-музика, і диско. Вибір залишився за публікою", - казав продюсер.

Одразу після виступу, ще до результатів конкурсу, вокаліст Женя Галич сказав, що О.Torvald переможе. А потім спитав, чи спражні груди у журналістики з відвертим декольте. А через годину вийшов знов до журналістів як представник від України на міжнародному конкурсі "Євробачення".

"Куди ми вляпались, хлопці? Жили ж спокійно... Ми не розраховували на це. Думали займемо останнє чи передостаннє місце. Й вже було чудово. Хочемо подякувати тим, хто весь час підтримував нас. Для них ми зробимо україномовну версію пісні. За те, що у нас можуть відбуватись такі конкурси, ми вдячні хлопцям зі Сходу. Ми вже місяць майже не з'являємося вдома, а дружини це терплять. Обіцяємо, що далі буде легше, а легше не стає. Особисто я хочу подякувати своїй донці: "Єво, тато кращий, ніж Монатік". Зараз на нас виллється багато бруду. І всі це знають. Такі конкурси не проходять без скандалів. Ми ні разу не збрехали за час, проведений на цьому конкурсі, та й за всю свою творчість. Сподіваюсь, тепер стадіон "Олімпійський" збиратиме не тільки "Океан Ельзии". Обіцяю, що дамо безкоштовний концерт на поляні КПІ, як тільки потеплішає", - каже Женя Галич.

Півфінали Євробачення-2017 у Києв пройдуть 9 і 11 травня в Міжнародному виставковому центрі на Лівому березі Дніпра. Фінал запланований на 13 травня. За правилами, Україна цьогоріч омине відбір та потрапить одразу у фінал.

Зараз ви читаєте новину «"Тато кращий, ніж Монатік" - О.Torvald пообіцяли безкоштовний концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі