Ексклюзиви
вівторок, 21 жовтня 2014 12:05

Свєтлаков зірвав поминки, а надувна кулька стала супергероєм – Що подивитись у кіно цього тижня

Свєтлаков зірвав поминки, а надувна кулька стала супергероєм – Що подивитись у кіно цього тижня

Прем'єри цього тижня розподілилися наступним чином – три фільми для підлітків та дітей. І одна шалена алко-комедія для батьків, які розважаться у сусідній залі кінотеатру, поки діти дивитимуться свої мультики. Словом, маємо дві кумедні анімації про монстрів та супергероїв. Наївну комедія "Все включено 2", стандарти гумору в якій не підіймаються вище банальних серіалів. А також вищезгадану брутальну комедію, градус гумору у якій не опускається нижче 40.

Гірко! 2

"Я зараз помру назавжди", - одна з багатьох абсурдно-комічних реплік героїв цієї стрічки.

Аби зірвати великий куш, вітчим Наташі сплановує фінансову авантюру. Розігравши власне вбивство, цим самим він підставляє своїх партнерів по бізнесу. Три дні йому доводиться пролежати у труні серед скорботних гостей. І все б ішло по плану, якби не приїхав його бойовий товариш, який з першого погляду викликав повагу та любов усіх гостей поминок. Його приїзд підкорив вітчима, тож останній скомандував влаштувати яскраві поминки, на які обов'язково треба запросити Свєтлакова.

"Перший фільм - кишенькова енциклопедія російського життя. Другий – грубий томик протверезних приміток, який не тільки не лестить народонаселенню, а й не пробуджує до нього співчуття", - The Hollywood Reporter.

Все включено 2: Галопом по Європам

"Я знайшов справжнього друга", - говорить хлопчик представляючи батькам цапа на повідку.

Суне зі своєю родиною знову відправляються у подорож по Європі. На цей раз їх ціль – невеличке містечко у Південному Тіролі, де 20 років тому минув медовий місяць батьків сімейства. В цьому місці їм доведеться зустрітися з художником, який зможе зробити їх казково багатими. Проте для цього доведеться отримати лише його підпис. Та чи вдасться їм вмовити митця?

Сімейка монстрів

"Тільки-но виловлю останнього коробовиська – одразу стану мером міста", - виголошує антагоніст стрічки.

Фільм розповідає про маленького хлопчика, що оселився разом з кумедними монстрами у каналізації. Замість одягу він, як і всі підземні жителі, носить коробку. Через це городяни й почали їх називати коробовиськами. Щоночі вони вилізають на поверхню, аби покопирсатися у смітниках та пошукати пригоди. Й одного дня хлопчик зустрічає дівчину-аристократку, у яку без памяті закохується.

"Видатний ляльковий мультфільм про підземних тролів, сир, підступність, дружбу і небезпеки забобонів", - Empire.

Супер шістка

"Отже цей ваш маскі-шоу, який ще й телепат, напав на тебе і на цього дузоло…" - розпитує хлопця нудьгуючий поліцейський.

Уряд Китаю забажав, аби у них також був свій спецпідрозділ супергероїв, котрі б охороняли країну від вторгнення ворога. Для цього політики та найбільші бізнесмени почали підбір воїнів із суперздібностями. У склад спецпідрозділу увійшов Срібний Самурай, секретний агент Медовий Лимон, Го-Го Томаго, тринадцятирічний вундеркінд Хіро і створена ним істота Баймакс. Крім того, до їх команди долучилися повар та майстер мечів Васалі-Но-Імбир.

Зараз ви читаєте новину «Свєтлаков зірвав поминки, а надувна кулька стала супергероєм – Що подивитись у кіно цього тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі