четвер, 17 квітня 2014 10:45

Шварценегер з Достоєвським знову в ділі - у кіно з 17 квітня
7

Авантюристи
Швидкий «Москва - Росія»
Реальна білка
Двійник
Любов, секс і Лос-Анджелес

На цьому тижні прокат виходить сім (або п'ять – для тих, хто бойкотує все російське) нових фільмів. Серед них: голлівудське переосмислення Достоєвського – "Двійник", екшн-анімація про гризунів-авантюристів – "Реальна білка", бойовик зі старпером Шварценегером – "Саботаж", сучасні Боні і Клайд – "Ганста Love", алко-ром-ком – "Любов, секс і Лос-Анджелес", а також два російські розважальні непотреба, об які критики витерли ноги.

Двійник

"Оближи губи – це сексуальний сигнал. Проте зроби це так, щоб не бути схожим на ящірку", - радить протагоністові його двійник.

Екранізація однойменного роману Федора Достоєвського. В центрі сюжету – рядовий канцелярський служака. За характером – людина м'яка та добра. Однак покою йому не дають внутрішні страхи та комплекси. Він страждає від хворобливого відчуття образи буквально в усьому, що його оточує. Одного дня на роботі він зустрічає парубка, який як дві краплини води схожий на нього. З цього моменту життя протагоніста перетворюється на суцільний кошмар.

"Симпатичним цей фільм робить, звичайно, окрім самих виконавців головних ролей, той факт, що режисер Айоаде - один з головних акторів серіалу IT Crowd", - Фонтанка.

Саботаж

"Все, що ми робимо – базується на довірі", - говорить герой Арнольда Шварценегера своїм підлеглим.

Елітний спецпідрозділ вривається в явочну квартиру наркокартеля. Команда вирішує скрити від керівництва, що в цій квартирі вони вкрали десятки мільйонів доларів. Однак згодом зберігати цей факт в таємниці стає все складніше і складніше. Один за одним починають зникати всі члени цієї операції.

"Саботаж" - це жанрова еволюція Арнольда Шварценеггера. Такий собі лихий параноїдальний трилер, який, правда, занадто довго прикидається тупим поліцейським бойовиком", - Ваш досуг.

Любов, секс і Лос-Анджелес

"Ми маємо задовольняти свої потреби як печерні люди", - міркують молоді хлопці, які ледь не щодня збираються в клубі "Печера", щоб закрутити черговий роман.

Життя рядового лос-анджелеського плей-боя Діна переповнене гулянками, пиятикою та нескінченними зависаннями в клубах. Одного дня Дін ставить за ціль знайти справжнє кохання, про яке ніхто з його оточення й гадки не має. Єдині люди, які можуть йому в цьому допомогти, – його дев'ятирічний племінник і краща подруга. В результаті своїх нелегких шукань Дін зіштовхується з непростою для нього дилемою. Хто важливіший: красива дівчина з його фантазій чи дівчина, яка його кохає, але яка за своїми даними багато в чому їй поступається.

"Велика загадка – для кого саме знятий цей фільм. Його взагалі буде хтось дивитися крім гламурних лос-анджелеський хлопців?", - Film Journal International.

Ганста love

"Друзі, ви перешли межу. Думаю, вам час валити з країни", - радить протагоністам картини один зі знавців кримінального світу.

Це історія пригод сучасних Бонні і Клайд, котрі викрали "общак" нью-йоркської мафії. Крім того, вони видали ФБР таємні зв'язки між ключовими фігурами мафіозного клану. З цього моменту на протагоністів починають полювати не тільки головорізи, які захищають підпільні наркокортелі, але й правоохоронці.

"Те, що починається як химерний, чарівний ромком зі стріляниною, на жаль, втрачає зв'язність і напрямок разом з появою кожного наступного другорядного персонажа", - Time-Out.

Реальна білка

"Коли здається, що все йде шкереберть – просто тримай носа вище", - радять головному героєві стрічки, який потратив у халепу.

Єдине, заради чого живуть головні герої анімації – Білка й Пацюк – пошук горішків. Вони мешкають в центральному парку великого міста і постійно атакують ятку, на якій продаються горішки та насіння. Та коли вони одного дня вирішують в черговий раз напасти на ятку – виявляється, що вона використовувалася грабіжниками, як прикриття для нападу на банк. Тож Білка та Пацюк вирішують допомогти правоохоронцям в пошуку грабіжників. "Під шумок" вони, звичайно, вкрадуть для себе трохи горішків. А як же ж без цього…

"Малеча від цього фільму буде в захваті. Ну, а дорослим, які з ними підуть на його перегляд, буде нудно", - Chicago Sun-Times.

Ну, і для тих, хто не вважає, що бойкот російських товарів має розповсюджуватися і на фільми наших північних сусідів…

Авантюристи

"У нас немає точних координат аварії підводки – ти пропонуєш усе Середземне море прочесати?" - питає у головного героя його майбутній напарник по авантюрі.

Успішний молодий банкір Андрій з Катею, його нареченою, прилітають на відпочинок на Мальту. Там вони зустрічають дайвера Макса, який таємно займається чорною археологією. Кілька років тому він був коханцем Катрі. Під час одного з занурень Катя знаходить в морі сліди затонулої німецької підводки. Ця знахідка надихає Макса на пошуки залишків корабля, на якому за історичними даними залишилася унікальна колекція давньоєгипетських реліквій. Втрьох головні герої картини вирушають на пошуки цих артефактів.

"Авантюристи" - це російське "Золото дурнів". Обидва фільми шалено схожі мало не до одуру. Ідеєю, зйомками, сюжетною лінією - просто всім... Але у наших вельмишановних кінодіячів чомусь це не виходить якісно і добре…" - Кинопоиск.

Швидкий "Москва - Росія"

"Ти чо зробила?! Ти ж людину з потяга скинула! Могла б хоча б попередити – я б на телефон зняв…" - висловлює свою претензію провідниці головний герой у виконанні Свєтлакова.

Американська акторка, що походить з Росії приїздить на батьківщину своїх предків. Її ціль – Владивосток де проходитимуть зйомки нового фільму. Однак через страх перед літаками вона вирішує відправитися в подорож на потязі. Під час подорожі вона знайомиться х простим російським парубком Серьогою. Ціль поїздки парубка – сфотографуватися з амурським тигром. Він побився об заклад зі своїми друзями, що зробить це фото, або ж йому доведеться віддати все, чим володіє: квартиру, машину і дачу. За ці сім днів, котрі акторці та Серьозі доведеться проїхати всю Росію вони побачать буквально всі верстви строкатого російського суспільства.

"Неосудна, образлива і, що найгірше, патологічно несмішна російська комедія про подорож по неосяжній країні", - Empire.

Зараз ви читаєте новину «Шварценегер з Достоєвським знову в ділі - у кіно з 17 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі