понеділок, 25 травня 2015 17:15

Стали відомі нові подробиці про зйомки продовження "Твін Пікса"

Стали відомі нові подробиці про зйомки продовження "Твін Пікса"

Композитор Анджело Бадаламенти, написав музику до серіалу Девіда Лінча "Твін Пікс", створить саундтрек для його продовження.

Про це, як пише The Guardian, повідомили актриси Шерілін Фенн і Шеріл Лі на прес-конференції в Сіетлі. Виконавиці також розповіли, що в новому сезоні буде 18 серій.

Як нагадує видання, Бадаламенти створив особливий "лінчевський" стиль в музиці, якому серіал у багато зобов'язаний своєю тривожною і похмурою атмосферою. За головну тему "Твін Пікса" композитор отримав премію "Греммі" в 1990 році, а також нагороду Американського товариства композиторів, авторів та видавців. Крім того, музика отримала широке визнання глядачів серіалу і статус культової.

Бадаламенти співпрацював з Лінчем кілька разів, в числі інших він написав саундтрек до фільмів "Синій оксамит" і "Малхолланд Драйв".

Раніше стало відомо, що Девід Лінч погодився знімати продовження серіалу "Твін Пікс" після того, як кілька разів заявляв про свою відмову працювати над проектом з-за розбіжностей з бюджету. Як очікується, серіал повернеться на екрани в 2016 році.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі нові подробиці про зйомки продовження "Твін Пікса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі