Ексклюзиви
неділя, 11 жовтня 2015 19:40

Співаючий Голлівуд: хто з акторів грає в рок-гурті, а хто пише пісні про монстрів?

Співаючий Голлівуд: хто з акторів грає в рок-гурті, а хто пише пісні про монстрів?

Талановита людина талановита в усьому - це  зайвий раз підтверджують голлівудські актори, які крім успішної кінокар'єри досить впевнено почувають себе на музичній сцені.

Джада Пінкетт-Сміт і метал-гурт "Wicked Wisdom"

Дружина Уілла Сміта в 2002 році зібрала метал-гурт "Wicked Wisdom", в якому вона є вокалісткою і композитором. На рахунку у музикантів вже 3 альбоми.

Райан Гослінг і "Dead Man's Bones"

Голлівудський секс-символ Райан Гослінг і Зак Шилдс, які обидва захоплюються різними страшилками, в 2008 році заснували групу Dead Man's Bones. Всі тексти пісень присвячені їх захопленню - монстрам, зомбі, привидами.

Зоуі Дешанель і "She & Him"

У 2006 році актриса Зоуі Дешенталь записала в дуеті з Меттом Уордом дебютний альбом під назвою Volume One. З тих пір до дискографії "She & Him" додалося ще два альбоми - Volume Two і Volume 3. Оцінити вокальні дані голлівудської актриси можна не тільки під час прослуховування цих записів, а й під час перегляду фільмів з її участю, в яких вона нерідко співає.

Джаред Лето і "30 Seconds to Mars"

Зараз вже складно сказати, що принесло Джареду Лето більшу популярність - акторська кар'єра чи світові гастролі з його групою "30 Seconds to Mars". Музичний колектив, який виконує альтернативний рок, був заснований в 1998 році Джаредом і його братом Шенноном. З часом до них приєдналися хорватський гітарист і скрипаль Томо Милишевич, а також басист Стефен Аійелло, який виступає тільки на живих виступах. На рахунку групи 4 студійних альбоми, десятки кліпів і сотні повних концертних залів, зібраних по всьому світу.

Х'ю Лорі

Виконавець ролі ексцентричного доктора Хауса може похвалитися музичним талантом і успішно гастролює з концертами. У 2011 році він випустив альбом "Let Them Talk", до якого увійшли композиції в жанрі новоорлеанского блюзу - музики, до якої Лорі має особливу симпатію. По закінченні зйомок "Доктора Хауса" актор зібрав групу Copper Bottom Band і відправився з нею у світовій турне.

Мілла Йовович

Свій перший музичний альбом під назвою "The Divine Comedy" Йовович записала в 1994 році, після чого вирушила зі своєю групою "Plastic Has Memory" на гастролі по Європі і США. З тих пір актриса і модель не забуває про музику і періодично викладає свіжі записи в інтернеті.

 

 Скарлет Йохансон

Спокуслива Скарлетт Йоханссон не тільки прекрасно виглядає, але і добре співає - вона записала два музичні альбоми.

Платівка 2008 року "Anywhere I Lay My Head" складається з кавер-версій пісень Тома Вейтса, а на створення другого альбому 2009 року "Break up" актрису надихнула творчість Бріджит Бардо і Сержа Генсбура.

Роберт Дауні-молодший

Привабливий і харизматичний актор в 2004 році випустив свій сольний альбом Futuris, до якого увійшли 8 композицій, у тому числі і два кавери: на композицію Чарлі Чапліна "Smile" та "Your Move" - першу частину пісні Yes "I've Seen All Good People".

Девід Духовни

Агент Малдер із "Секретних матеріалів" і письменник Хенк Муді з Californication не тільки знімається в серіальних хітах, але і записує альбоми - платівка з 12 треків під назвою Hell or Highwater надійшла в продаж навесні 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «Співаючий Голлівуд: хто з акторів грає в рок-гурті, а хто пише пісні про монстрів?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі