Ексклюзиви
вівторок, 04 листопада 2014 12:06

Шокуючий фільм Нолана та несподівана документалка – Кінопрем'єри листопада

Шокуючий фільм Нолана та несподівана документалка – Кінопрем'єри листопада

Герої прем'єр цього тижня шукають себе. Одні – в паралельних галактиках, інші – у містах з хмарочосами, а хтось – у лісах Амазонії чи у психлікарні. Так розпочинається прокатний листопад – з холодом невизначеності довкола та з жаром нових відкриттів – у серці. Серед прем'єр абсолютним фаворитом є нове творіння Крістофера Нолана. Несподіванкою також став вихід у прокат документального фільму.

Темна долина

"Свобода – це дар, який не кожен готовий прийняти", - робить висновок протагоністка вестерну.

Самотній вершник подорожує Альпами. Один з таємних шляхів заводить його в маленьке селище високо у горах. Ніхто з місцевих не здогадується, хто він і для чого прийшов. І те, що він назвався фотографом не зменшує підозру до чоловіка. Коли ж у нього починається роман із місцевою красунею – всі починають бажати лише одного, щоб він по скоріше забрався звідти поки не встиг накоїти більше нещастя.

"Альпійський вестерн приваблює пейзажами і суворим обличчям Сема Райлі. Однак цього замало для двогодинної картини, задуманої як напружений трилер", - Empire.

Інтерстеллар

"Ми повинні подивитися правді у вічі – ніхто і ніщо у сонячній системі нас не врятує", - розмірковує один з мудрих персонажів стрічки.

Ера людства на планеті Земля добігає кінця. Команда дослідників бере на себе найважливішу місію в історії. Їм випадає знайти у галактиці планету, на яку б можна було перенести людей після апокаліпсису. Та чи є у людини майбутнє серед зірок?

"Славне видовище з неявно вираженими драматичними моментами, невеликою кількістю персонажів і рідкісним гумором. Мається на увазі, що глядач буде тремтіти перед обличчям власної нікчемності і геніальності цього творіння", - The Guardian.

Крихітка

"Не можна відкладати свої бажання та мрії на невизначене майбутнє", - розмірковує головна героїня стрічки, у якої несподівано прокинулися підліткові настрої.

Пропозиція бойфрендла стає для Меган шокуючою несподіванкою. Злякавшись моменту, коли їй доведеться остаточно визначити все майбутнє свого життя, вона тікає. Познайомившись з підлітками, вона бере тижневу відпустку. Протягом цього часу вона планує повернути впевненість у житті.

"Стрічка далека від ідеалу, але вона відкриває перед глядачем світ таким, яким би він сподобався багатьом", - NewYorkMagazine/Vulture.

 

Будинок проклятих

"Ми всі – шалені. Проте не у всіх вистачає безумства у цьому зізнатися", - проголошує антагоніст трилера.

До психіатричної лікарні прибуває молодий практикант. Атмосфера закладу спершу його лякає, проте дуже скоро він адаптується до дивацтв тамтешніх жителів. Згодом виявляється, що владу у лікарні захопили пацієнти, в той час як справжні лікарі знаходяться за гратами, як найбільш небезпечні хворі.

"Для рівного дихання, властивого оповіданням Едгара По, стрічці явно не вистачає хронометражу, тому суєта головного героя готичнимикоридорами не викликає довіри", - Газета.ru.

Амазонія: Інструкція з виживання 3D

"Аби вижити і знову відшукати свій дім…", - голос за кадром пояснює ціль пригод маленького мавпенятка.

Документальний фільм оповідає про домашнього капуцина, котрий після авіакатастрофи потрапляє у ліси амазоніт. Він виріс у домашніх умовах, тож для нього знайомство зі світом диких звірів – все одно що людині потрапити на іншу планету.

"Візуально блискучий французько-бразильський документальний фільм про мавпочку. І мило і повчально", - Film-Forward.com.

Мотивації нуль

"Ви знаєте, як тут називають адміністрацію? Адмастурбація", - розповідає начальниця.

В адміністрації артилерійської бази на півдні Ізраїлю служать кращі подруги Зоар та Даффі. Остання ненавидить свій спосіб життя та намагається будь-яким чином перевестися звідти у Тель-Авів, де замість пустелі стоять хмарочоси. А у Зоар головне завдання – втратити цноту. Вона боїться залишитися на службі без своєї подруги і робить все, щоб Даффі не перевели.

"Цей фільм відкриває новий оригінальний голос у кіні. Він кумедний, розумний та жіночий. На більше чекати не варто", - ThePlaylist.

Махни крилом 3D

"Обожнюю небезпеку!" - проголошує сміливий птах, що ще за кілька днів до цього боявся висунути дзьоба з гнізда.

Чижик не бажає лишати своє гніздо на зиму. Та доля розпорядилася інакше. Напередодні вильоту зграї на південь, її ватажка загриз кіт. І маршрут у теплі краї він встиг передати лише боягузу Чижику. Незважаючи на те, що у нього геть не має досвіду подібних перельотів – він береться за те, щоб вести зграю. Навіть незважаючи на безліч перепон, які йому доведеться у зв'язку з цим пережити.

Зараз ви читаєте новину «Шокуючий фільм Нолана та несподівана документалка – Кінопрем'єри листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі