пʼятниця, 24 квітня 2015 17:42

Сьогодні відбудеться телепрем'єра фільму "Плем'я"

Сьогодні відбудеться телепрем'єра фільму "Плем'я"

У п'ятницю, 24 квітня, програма "Підпільна імперія" з Андрієм Алферовим на каналі "1+1" покаже глядачам фільм "Плем'я" українського режисера Мирослава Слабошпицького, яка здобула 40 нагород міжнародних кінофестивалів. Про це повідомляє "Телекритика".

Телепрем'єра "Племені" пройде у форматі ток-шоу, в якому разом з ведучим проекту візьмуть участь актори Римма Зюбіна і Дмитро Ступка, Катерина Копилова - колишня голова Держкіно України, Денис Іванов - співпродюсер фільму і директор компанії "Артхаустраффік" та режисер стічки Мирослав Слабошпицький.

"Ми будемо говорити про фільм, його зміст, про причини, чому, незважаючи на чотири десятки завойованих ним фестивальних трофеїв, він так і не опинився в оскарівській обоймі. Про те, що дають українському авторові великі фестивальні призи; як такі перемоги відображаються на українській кіноіндустрії, яке кіно сьогодні потрібно українському глядачеві, і яким саме має бути кіно про сучасну Україну", - розповів Андрій Алферов.

Телеканал "1+1" першим придбав права на показ фільму "Плем'я" - найтитулованішої стрічки в історії вітчизняного кіно, серед трофеїв якої - три нагороди каннської програми "Тиждень критики" і нагорода Європейської кіноакадемії кращому дебюту року.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні відбудеться телепрем'єра фільму "Плем'я"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі