понеділок, 22 грудня 2014 18:29

Шкляр разом з Орестом Лютим запрезентує свою "Марусю" столичій публіці

Шкляр разом з Орестом Лютим запрезентує свою "Марусю" столичій публіці

23 грудня в Києві відбудеться презентація нової книги одного з найбільш продаваних письменників країни. Василь Шкляр представить столичній публіці роман "Маруся", який восени вийшов у видавництві "Клуб Сімейного Дозвілля". Наклад книги вже сягнув понад 40 000 примірників. Про це повідомляє Cultprostir.

Над новим романом "Маруся" Василь Шкляр працював майже шість років. У ньому висвітлено бурхливі події 1919-го − року трагедії українського повстанського руху. Перед читачами постане неординарна, героїчна та майже містична постать: отаманша Маруся, 16-річна гімназистка Саша Соколовська, що бере до рук зброю і стає на чолі тисячного війська.

Модератором презентації стане Орест Лютий у виконанні Антіна Мухарського, який не лише пояснить тонкощі "лагідної українізації", але й заспіває анархічних пісень. Подробиці про подію за посиланням.

Зараз ви читаєте новину «Шкляр разом з Орестом Лютим запрезентує свою "Марусю" столичій публіці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі