четвер, 14 серпня 2014 11:15

Сільвестр Сталоне і ніндзя-черепашки рятують світ – Кінопрем'єри 14 серпня

Сільвестр Сталоне і ніндзя-черепашки рятують світ – Кінопрем'єри 14 серпня

Кінопрем'єри цього тижня об'єднуються тим, що у кожній з них є антагоніст з яскраво вираженими рисами підступності. Нарко-трилер "Відв'язна Каліфорнія" стане для своїх героїв грою на виживання, яку влаштує підступна молодичка. Крупнобюджетний екшен "Підлітки-мутанти ніндзя-черепашки" обіграє легендарну коміксову історію про земноводних каратистів. В перенасиченому тестостероном екшені "Нестримні 3" небезпечна хвороба підступності накриває одного з засновників славетного спецпідрозділу "крутих хлопців". Ну, а в картині "На гребені" підступність стає синонімом океану.

 На гребні

"70-ті – це епоха велетенської хвилі, яка змінила долю цілого покоління", - говорять автори стрічки.

Події розгортаються у 70-ті роки в австралійському містечку Маргарет-Рівер. У центрі сюжету – брати-серфери Енді та Джиммі. Більше за все вони хочуть підкорити хвилю побільше. Протягом 12 років вони приборкують океанську стихію на своїх дошках. Проте заняття це не прибуткове, тож з кожним кроком до свого серферського ідеалу їх сім'я скочуються у боргову яму. Щоб вибратися з фінансового урвища, Джиммі потрапляє у кримінальний світ. Щоб урятувати брата, Енді відкриває бізнес по продажу обладнання для серфінгу.

"Один з кращих фільмів про серферів, в якому показана не тільки краса океану і легкість руху по хвилях, але й труднощі життя "на березі ", - Kinopoisk.ru.

 Підлітки-мутанти ніндзя-черепашки

"Сини мої, я з малечку вчив вас захищати місто над вами. Та ви ще не готові зустріти його найбільшого ворога", - говорить пацюк-каратист, що виняньчив черепашок і навчив їх бойовим мистецтвам.

Щодня темрява все більше й більше покриває Нью-Йорк. Підступний злодій Шредер тримає під контролем абсолютно всі структури міста. Людям вкрай необхідні герої-рятівники. Та де ж їх взяти? Порятунок прийшов з найнеочікуваного місця – з глибин каналізації. Захистити місто визвалися ніндзя-черепашки. Вони – єдині, хто відважився протистояти злодієві Шредеру. Останній тим часом виношує новий план атаки на жителів міста.

"Послідовна робота над помилками, виконувана по ходу фільму, і юнацький запал героїв допомагають новим "Черепашкам" зберегти за собою статус захоплюючого літнього блокбастеру", - The Hollywood Reporter.

 Нестримні 3

"Ти досить тупий, щоб вплутатися у це, а ми досить ненормальні, щоб тебе витягти", - кричать протагоністові його побратими.

Команда Нестримних знову разом. Стоунбенкс, один з засновників цього спецпідрозділу, що бореться за справедливість, став наркодилером. А це означає, що його колишні соратники тепер виступають проти нього. Агресивно проти Нестримних налаштований і сам Стоунбенкс, що готується до кривавої бійки зі своїми колишніми партнерами. Щоб здолати підступні плани "поганого хлопця" Нестримні мають розробити нові методи боротьби. Окрім крутих автівок та крупнокаліберних кулеметів вони підключають також знавців високих технологій. Мозковий штурм у цьому протистоянні стає не менш важливим, аніж сталеві м'язи та бронебойні патрони.

"Все ті ж "Нестримні", що й раніше, з усіма їх недоліками, але трохи більш різноманітні й драйвові", - Empire.

 Відв'язна Каліфорнія

"Як ти гадаєш, чому ти тут?" - питає головна героїня своїх друзів, які так і не зможуть до кінця на нього відповісти.

Дівчинка-підліток втягує трьох молодих людей в інтриги. Підступний замисел протагоністки полягає в тому, щоб розбурхати їх фобії та підсвідомі бажання. Непередбачені наслідки такої гри призводять до того, що вона змушує друзів опинитися сам на сам зі смертю.

"Незважаючи на відмінну гру молодих акторів, фільм Марко Вебера виглядає блідо на тлі середньої підліткової драми", - The Hollywood Reporter.

Зараз ви читаєте новину «Сільвестр Сталоне і ніндзя-черепашки рятують світ – Кінопрем'єри 14 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі