вівторок, 13 січня 2015 12:25

"Росія-Україна: від війни до миру?" - у Парижі видали книгу про Майдан

"Росія-Україна: від війни до миру?" - у Парижі видали книгу про Майдан

Французький історик Антуан Аржаковський написав книжку про драматичні події Майдану - "Росія-Україна: від війни до миру?". Праця вийшла в червні  2014 року в Парижі. Нині доступний її російський переклад з додатковою главою, що охоплює період з червня по жовтень 2014 року.

"Книга отримала хороші відгуки у Франції. Особливо радий, що отримав премію Григорія Орлика. Працювали в терміновому порядку, щоб зробити доступними аналіз драматичних подій в Україні та Росії в 2013-2014 рр. Головною умовою для того, щоб знайти мирне вирішення російсько-українського конфлікту є доступність російськомовному і україномовному населенню найбільш достовірної інформації про ці події. Сподівають, в прийдешньому з'явиться і українська версія книжки", - розповідає автор.

За словами Аржаковського, поки що немає видавців, які б хотіли опублікувати таку книгу російською мовою в Парижі і особливо широко поширити її в Україні та Росії.

"Тому я прийняв рішення - поки соціальні мережі і орди тролів, які їх заповнюють, ще залишаються відвідуваними, - поширити її безкоштовно в мережі через мій блог", - повідомляє митець.

Книжку можна прочитати тут

Зараз ви читаєте новину «"Росія-Україна: від війни до миру?" - у Парижі видали книгу про Майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі