середа, 01 квітня 2015 17:44

Російський поет видав книгу з одного слова

Російський поет видав книгу з одного слова

Російський поет Ілюбай Бактибаєв видав накладом у тисячу примірників книги, яка містить одного слово. Про це пише видання "Супер Омськ".

Книга під назвою "А після було слово" містить тільки слово "Да-а-а-а-...". До і після цього тексту - передмова і пояснення від автора.

"Я довго над цим думав і потім став помічати, як люди говорять це слово. Десь щось відбувається, вони осмислюють і вимовляють: "Так". Воно коротке, але замінює повністю і розповідь, і тему. Якщо почуєш його десь, то замислюєшся, про що людина думає, співпереживаєш йому", - розповів Бактибаєв.

Ідея написання цього літературного твору виникла у омського поета після спілкування з батьком, який воював на фронтах Великої Вітчизняної війни. Пройшовши всю війну, згадуючи пережите, він кожного разу задумливо вимовляє: "Да-а-а-а...", розповідається в книзі.

Бактибаєв активно займається поетичною творчістю, публікує свої твори в інтернеті, в 2009 році видав книгу поезій і афоризмів "Слухаючи небо".

Зараз ви читаєте новину «Російський поет видав книгу з одного слова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі