неділя, 13 травня 2007 14:34

Російський канал ОРТ образився на Вєрку Сердючку

У програмі Андрія Малахова, яка вийшла в ефір відразу після закінчення конкурсу "Євробачення", про Вєрку Сердючку та її друге місце практично не говорили. Перша частина спеціального випуску програми "Пусть говорят" була присвячена групі "Serebro", а в другій частині студія ОРТ зв"язалася з Дмитром Колдуном і його продюсером Філіпом Кіркоровим. Лише за декілька хвилин до закінчення програми Андрій Малахов згадав про те, що Вєрка Сердючка зайняла друге місце на конкурсі та попросив гостей в студії прокоментувати це.

Вчора в студії програми "Пусть говорят" зібралися відомі журналісти, ді-джєї, музиканти і навіть фахівці в царині монгольської мови. Вроджені монголи на питання Малахова, що ж позначають таємничі слова "лаша тумбай", відповіли, що таких слів взагалі немає у монгольській мові.

Спеціальний кореспондент ОРТ, який перебував у столиці Фінляндії і стежив за ходом конкурсу, повідомив, що в пісні Сердючки абсолютно ясно прозвучала фраза англійською "Прощавай, Росія!". Він також виконав разом із російськими уболівальниками пісню, яку назвав подарунком для Вєрки Сердючки: "Сердючка, гудбай!".

Гості студії висловили припущення, що Вєрка Сердючка, "створена Росією", втратила зараз свою російську аудиторію. Було висловлено припущення, що концерти популярного виконавця Андрія Данилко більше не відбуватимуться в Росії, і його обличчя зникне з ОРТ та інших російських каналів. Лише декілька чоловік в студії припустили, що запальна пісня Андрія Данилко не несла жодного політичного забарвлення, і що співак не збирався образити Росію. Інші ж назвали друге місце Андрія Данилко повним провалом, передає NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Російський канал ОРТ образився на Вєрку Сердючку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

77

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі