середа, 29 липня 2015 13:17

Російський фільм зібрав в американському прокаті 254 долара

Російський фільм зібрав в американському прокаті 254 долара

Бойовик російського режисера Саріка Андреасяна "Пограбування по-американськи" показав найгірший старт в історії американського прокату, зібравши за перший уїк-енд на екранах лише 254 долари, передає Kinodata.pro.

Попередній антирекорд належав стрічці про історію ФІФА "Ліга мрії", яка у червні зуміла заробити на старті прокату 918 доларів.

Якщо "Ліга мрії" вийшла в 10 американських кінотеатрах, "Пограбування по-американськи" йшло на двох екранах. Тому за зборами на кінотеатр бойовик випередив замовлену футбольною асоціацією картину зі 127 доларами на копію проти 92 доларів у "Ліги мрії".

"Пограбування по-американськи" виходило в український прокат у лютому. Збори стрычки, яка була знята в США, але з російським фінансуванням, склали 2,2 мільйона доларів.

Стрічка стала першим англомовним проектом відомого в Росії своїми комедіями "Вагітний", "Той ще Карлосон", "Службовий роман. Наш час" Сарика Андреасяна. Головні ролі у фільмі, що розповідає про двох братів, що намагаються пограбувати банк в Новому Орлеані, зіграли Едріан Броуді, Хайден Крістенсен і співак Ейкон.

 
Зараз ви читаєте новину «Російський фільм зібрав в американському прокаті 254 долара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі