Ексклюзиви
четвер, 30 липня 2015 18:48

Режисер "Пограбування по-американськи" розповів, чому провалився його фільм

Режисер "Пограбування по-американськи" розповів, чому провалився його фільм

Режисер фільму "Пограбування по-американськи" Сарік Андреасян прокоментував інформацію про провал картини в американському прокаті. В інтерв'ю "Російській службі BBC" він зазначив, що прокат в США - формальний, і рекламою стрічки ніхто серйозно не займався.

"Фільм йшов у десяти кінотеатрах. Це абсолютно нормальне явище. Основна аудиторія - це покупці DVD, і основний дохід, відповідно, буде з цифрових носіїв", - пояснив Андреасян. При цьому він зазначив, що копію фільму продали американським прокатникам за 2 мільйони доларів.

За його словами, в Росії фільм став найкасовішим в жанрі кримінальної драми, його показали більш ніж в 800 кінотеатрах. Режисер додав, що на рекламну кампанію картини в США потрібно було витратити близько 20-30 мільйонів доларів. "Якщо у тебе бюджет фільму 8,5 мільйона доларів, а тобі пропонують ще 30 мільйонів вкласти в рекламу, то це здається божевіллям", - зазначив він.

Андреасян розповів, що копію стрічки купили в 51 країні і дохід з цих продажів склав близько 4-4,5 мільйона доларів. "Ми знімали фільм англійською мовою з американськими акторами, щоб скрізь його продати, тому що, як ви знаєте, кіно з російськими акторами нікому не потрібно", - сказав режисер.

Раніше на сайтах the-numbres.com і moviecitynews.com з'явилися розрізнені дані про результати прокату "Пограбування по-американськи" в США в перші вихідні. У першому випадку - 254 долара, у другому - 5,8 тисячі доларів. Пізніше сайт kinodata.pro повідомив, що дистриб'ютори стрічки не приводили офіційних цифр, тому ні ті, ні інші дані не можна назвати достовірними.

"Пограбування по-американськи" виходило в український прокат в лютому. Збори стрічки, яка була знята в США, але з вітчизняним фінансуванням, склали 2,2 мільйона доларів. Стрічка стала першим англомовним проектом відомого в Росії своїми комедіями "Вагітний", "Той ще Карлосон", "Службовий роман. Наш час "Андреасян. Головні ролі в фільмі, що розповідає про двох братів, які намагаються пограбувати банк в Новому Орлеані, зіграли Едріан Броуді, Хайден Крістенсен і співак Ейкон.

Зараз ви читаєте новину «Режисер "Пограбування по-американськи" розповів, чому провалився його фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі