Ексклюзиви
понеділок, 11 січня 2016 13:07

Режисер нових "Зоряних воєн" відповів на критику стрічки

Режисер нових "Зоряних воєн" відповів на критику стрічки

Режисер блокбастера "Зоряні війни: Пробудження сили" Джей Джей Абрамс відповів на звинувачення в тому, що його фільм сповнений плагіату по відношенню до класичних серій франшизи. Його слова передає The Hollywood Reporter.

"Я можу зрозуміти тих, хто каже, що ми все здерли у старих фільмів. Але головним для мене було вводити нових персонажів і розповісти новий сюжет за допомогою вже відомої глядачам історії - тобто зробити крок назад заради кроку вперед", - пояснив Абрамс.

Постановник також зізнався, що чекав критики від частини фанатів "Зоряних воєн", але сподівався, що незадоволених буде не дуже багато. За словами Абрамса, він, втім, був упевнений, що "Пробудження сили" вийшов "значущим, особливим, цікавим і гідним уваги і часу глядачів".

Кінематографіст, крім того, пояснив, чому відмовився знімати такі епізоди "Зоряних воєн". За його словами, робота над фільмом франшизи занадто трудомістка і не залишає часу для особистого життя: "Я не хотів, щоб мої діти назавжди перестали зі мною розмовляти".

З критикою сьомого епізоду "Зоряних воєн" виступав творець франшизи Джордж Лукас. Він назвав нову картину ретрофильмом, зазначивши, що його власні серії виходили абсолютно різними, чого не можна сказати про "Пробудження сили".

Зараз ви читаєте новину «Режисер нових "Зоряних воєн" відповів на критику стрічки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі