пʼятниця, 31 липня 2015 11:47

Продюсери назвали кількість майбутніх сезонів "Гри престолів"

Продюсери назвали кількість майбутніх сезонів "Гри престолів"

Серіал "Гра престолів", швидше за все, обмежиться вісьмома сезонами — до такого рішення схиляються продюсери твори. Про це, як передає Associated Press, повідомив директор з планування студії HBO Майкл Ломбардо.

За його словами, крім вийшли п'яти сезонів, буде знято ще три. "Я сподіваюся, що вони передумають, але, думаю, зараз справи йдуть так", — зазначив він.

"Гра престолів" піддається критиці через насиченість сценами вбивств і насильства. Ломбардо пояснив, що елемент насильства проходить через весь серіал з самого його початку, і виробники при цьому виявляють акуратність і намагаються не виходити за межі оповіді.

Коментуючи чутки про можливе "воскресіння" вбитого популярного персонажа Джона Сноу, Ломбардо в категоричній формі заявив, що він мертвий.

Телесеріал "Гра престолів", заснований на серії романів Джорджа Мартіна "Пісня Льоду і Полум'я". Перша книга циклу вийшла в 1996 році. В квітні 2011-го канал HBO запустив серіал, кожен сезон якого приблизно відповідає одній або двох книгах.

Проект є одним з найбільш великобюджетних на телебаченні і найдорожчим в жанрі фентезі. Телеверсія "Ігри престолів" двічі номінувалася на премію "Еммі" і отримала нагороду "Х'юго" за кращу постановку.

Зараз ви читаєте новину «Продюсери назвали кількість майбутніх сезонів "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі