четвер, 25 грудня 2014 13:26

Попри погрози хакерів Sony Pictures випускає у прокат фільм "Інтерв'ю"

Попри погрози хакерів Sony Pictures випускає у прокат фільм "Інтерв'ю"

Барак Обама публічно підтримав кінокомпанію Sony Pictures, заявивши, що ані хакери, ані диктатори, що керують іншими країнами, не мають права втручатися в прокатні плани американських дистриб'юторів.

Президент США заявив, що комедія "Інтерв'ю" повинна вийти в широкий прокат у заявлені терміни. Раніше йшлося про те, що реліз фільму "Інтерв'ю" був скасований через заяви невідомих, які погрожували розправою кожному, хто причетний до створення або прокату картини.

Нагадаємо, що великі мережеві кінотеатри США відмовились від прокату також через погрози. ФБР оголосило, що за погрозами стоїть КНДР, адже у фільмі йдеться про журналістів, які вирушають до Північної Кореї, щоб взяти інтерв'ю у місцевого диктатора, а між тим прагнуть вбити північнокорейського лідера за завданням ЦРУ.

Натхнені словами президента, представники Sony Pictures вирішили все-таки випустити фільм в широкий прокат. Оскількі він має розпочатися сьогодні, то про серйозність намірів терористів стане відомо вже сьогодні.

Режисер і виконавець однієї з головних ролей Сет Роген переконав свого друга та партнера по знімальному майданчику Джеймса Франко представити фільм публіці перед показом. Раніше повідомлялося, що, побоюючись терористичних актів, актори вирішили не займатися рекламою нового кінопроекту.

Зараз ви читаєте новину «Попри погрози хакерів Sony Pictures випускає у прокат фільм "Інтерв'ю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі