Ексклюзиви
понеділок, 04 лютого 2013 11:13

Плюшевий ведмідь та актор Марк Уолберг будуть ведучими церемонії "Оскар"

Плюшевий ведмідь та актор Марк Уолберг будуть ведучими церемонії "Оскар"
Кадр з фільму. Фото: kinopoisk.ru

Актор Марк Уолберг та плюшевий ведмідь Тед, які зіграли в комедії "Третій зайвий", стануть ведучими 85-ої церемонії "Оскар". Уолберг і Тед долучилися до Адель, Нори Джонс та Барбари Стрейзанд, які також виступатимуть на 24 лютого на врученні кінопремій.

"Я радий представляти Оскар з Марком Уолбергом. Наступний місяць я витрачу на те, щоб вивчити, як вимовляється "Quvenzhan?" (Квавенжаней Уолліс - 9-річна акторка, номінована на Оскар за роль у фільмі "Звірі дикого півдня", - Gazeta.ua), - "каже" Тед.

Раніше актор Уолберг був двічі номінований на премію "Оскар" - в 2006-му за роль у "Відступниках" та в 2010-му році за фільм "Боєць" (в номінації "Кращий фільм року").

Комедія Сета МакФерлейна "Третій зайвий" стала найприбутковішим проектом студії Universal за 2012 рік. Кіностудія Universal Pictures заявила, що цей фільм перетнув півмільярдну позначку в світовому прокаті. Кінокартина з оригінальною назвою "Ted" оповідає про різноманітні пригоди плюшевого ведмедя Теда і героїв, які зіграли Міла Куніс і Марк Уолберг. Слоган фільму "В любові не без ведмедя".

Зараз ви читаєте новину «Плюшевий ведмідь та актор Марк Уолберг будуть ведучими церемонії "Оскар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі