Ексклюзиви
четвер, 28 серпня 2014 13:06

"Плем'я" Слабошпицького потрапило в програму кінофестивалю в Гамбурзі

"Плем'я" Слабошпицького потрапило в програму кінофестивалю в Гамбурзі
Фото: tyzhden.ua

Український фільм мовою глухонімих "Плем'я" представлять на Міжнародному кінофестивалі в Німеччині

Експериментальний фільм українського режисера покажуть в Гамбурзі на Filmfest Hamburg, що проходитиме з 25 вересня по 4 жовтня 2014 року, передає Телекритика з посиланням на повідомлення сайту кінофоруму.

Вже оргкомітет фестивалю оприлюднив перших учасників конкурсу, серед яких - "Плем'я".

Окрім цього, кінокартина "Плем'я" буде представлена в офіційній програмі Pearls ("Перлини") 62-го Міжнародного кінофестивалю в Сан-Себастьяні (Іспанія), що пройде 19-27 вересня, а також у програмі Discovery ("Відкриття") 38-го Міжнародного кінофестивалю в Торонто (Канада), який відбудеться з 5 по 15 вересня.

Раніше стрічка "Плем'я" здобула три призи конкурсної програми "Тиждень критики" Міжнародного Каннського кінофестивалю,отримала гран-прі російського кінофестивалю "Зеркало" імені Андрія Тарковського і перемогла в номінації "Ігрове кіно" 11-го Єреванського міжнародного кінофестивалю "Золотий абрикос", стала кращою в Хорватії та здобула приз Міжнародного журі секції "Паралелі та зустрічі" XXI Фестивалю європейського кіно (European Film Festival Palić).

В український прокат "Плем'я" виходить 11 вересня.

Зараз ви читаєте новину «"Плем'я" Слабошпицького потрапило в програму кінофестивалю в Гамбурзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі