Ексклюзиви
пʼятниця, 06 травня 2016 18:07

Олег Скрипка не встиг зустрітися з Дмитром Гнатюком

Олег Скрипка не встиг зустрітися з Дмитром Гнатюком

Лідер київського рок-гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка мріяв провести спільний вечір з баритоном Дмитром Гнатюком. Не встиг. Легендарний український співак пішов з життя 29 квітня.
"Я заснував "Вініловий Салон". Це тематичні вечори для тих хто цінує звук музики вінілових платівок, - розповідає Скрипка. - Там збираються меломани, колекціонери, виробники. До речі, я найбільший виробник вінілу в Україні. Маю на увазі Музичне видавництво "Країна мрій". Перший захід вже відбувся в квітні в FEDORIV Hub. Будемо там продовжувати. Кожного разу - різні теми. На першому вечорі я представив "Шедеври української естради ХХ століття" – 5 альбомів легендарних пісень на вінілових платівках. Кращим голосом був якраз Дмитро Гнатюк. Ми його хотіли запросити, але він вже був хворий.

Поділився Олег Скрипка і власними планами.
"В травні будуть "Великі французькі вечорниці" в готелі "Інтерконтиненталь". Покажемо справжнє французьке кабаре. Перше в Києві в такому розумінні, в якому воно є в традиції. Окрім мене, виступатимуть італійська співачка Іn-Grid, інші українські музиканти. Цей вечір сучасного кабаре буде благодійним, збираємо кошти для київського центру дитячої кардіології та кардіохірургії. Фестиваль етнічної музики "Країна мрій" проведемо двічі. В рамках фестивалю "Atlas Weekend" на ВДНГ в липні, а також "Країна мрій. Незалежність" в музеї Пирогово на День Незалежності. Ми продовжуємо святкувати 30-річчя ВВ, представимо на фестивалях нашу нову програму. Їздимо світовим турне: нещодавно повернулися з Америки, будуть ще концерти в Європі, а восени поїдемо по Україні.
В останні вихідні травня музикант виступить на святкуванні Дня Києва: "Представлю програму "Український міський джаз" з оркестром "Либідь". Виконуватиму свої твори, популярні народні пісні як "Цвіте, цвіте черемшина", а також твори Богдана Весоловського (Він львів'янин, але більшу частину життя провів у Канаді. На основі знайдених в Торонто музичних матеріалів композитора Скрипка записав два альбоми )

Зараз ви читаєте новину «Олег Скрипка не встиг зустрітися з Дмитром Гнатюком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі