неділя, 29 вересня 2013 19:06

???Океан Ельзи виходив 5 разів на біс — як відбувся столичний концерт гурту у Палаці спорту
29

Фото: Фото: Катерина Горностай

3 години тривав столичний концерт гурту "Океан Ельзи" 28 вересня у Палаці спорту. Так закінчилася українська частина туру на підтримку альбому "Земля".

- Ми завжди робимо великі паузи між піснями. Сьогодні хлопці дали рекорд, так швидко починають грати наступну пісню, що я навіть не можу вставити "добрий вечір", - жартує вокаліст Святослав Вакарчук. - Дайте мені 10 секунд, а то ми не можемо нічого настроїти.

Вакарчук йде до звукорежисерів, а шанувальники "океанів" під сценою рахують від 1 до 10-ти.

Учасники київського та московського фан-клубів гурту провели кілька флеш-мобів. Під першу пісню "З нею" попіднімали над головою соняшники та хризантеми, які потім передали Вакарчуку. Під "Rendez-Vouz" - листки з зображеннями різних зернин, таким чином, повторюючи обкладинку альбому "Земля".

- Для творчих людей є дві великі радості. Перша — писати пісні, їх можна писати для себе і вже бути щасливим. Але якщо хтось інший їх слухає — ви не уявляєте, яка це велика підтримка, - каже Вакарчук після 2-го бісу.

Після четвертого:

- Коли публіка підтримує музикантів, їм хочеться грати вічно, але треба знати міру.

Загалом "океани" виконали 30 пісень, серед яких були й старі хіти ще першого складу гурту "Там, де нас нема" , "911", "Друг", "Квітка", "Холодно".

Після "Ото була весна" на 5-ий біс основна публіка почала розходитися, а шанувальники у перших рядах 1-ої фан-зони ще 10 хв скандували "відпусти-відпусти".

На підтримку туру "Земля" "Океан Ельзи" виступили у 28-ми містах України, які відвідали 400 тисяч глядачів. Далі музиканти вирушать у гастролі Росією та Європою.

Зараз ви читаєте новину «???Океан Ельзи виходив 5 разів на біс — як відбувся столичний концерт гурту у Палаці спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі