Ексклюзиви
субота, 05 березня 2016 23:25

Новий персонаж "Гри престолів" воскресить одного з мертвих героїв

Новий персонаж "Гри престолів" воскресить одного з мертвих героїв
Іен Макшейн

Британський актор Іен Макшейн, який долучився до команди "Гри престолів", заявив, що його персонаж в шостому сезоні воскресить одного з усіма улюблених героїв. Про це він розповів в ранковій передачі Бі-бі-сніданок, фрагмент з якої опублікований на YouTube.

"Мій герой - воїн, що став пацифістом У нього є щось на зразок мирного клану, культу Я поверну улюбленого глядачами персонажа, якого всі вважають померлим ..", - Відзначив він, не зазначивши подробиць.

Кого саме грає Макшейн, поки не говорять, але ймовірно, що він виконує роль Старшого брата - цей герой з'явився в четвертій книзі Джорджа Мартіна "Бенкет стерв'ятників" із серії "Пісня льоду і полум'я", що лягла в основу телесеріалу.

У лютому канал HBO випустив тизер шостого сезону "Гри престолів", в якому видно обличчя Джона Сноу - персонажа, який загинув в кінці попереднього сезону. До цього в січні актриса Мейсі Вільямс, яка виконує роль Ар'ї Старк, пояснила, що Сноу повернеться, "але не зовсім живим".

У серпні 2015 Джордж Мартін повідомив, що інший убитий в серіалі герой Станніс Баратеон живий в його книгах.

Американський серіал в жанрі фентезі "Гра престолів" створений на замовлення Каналу HBO. Прем'єра першого сезону відбулася в квітні 2011 року. Серіал номінувався на багато престижні нагороди, актори були відзначені статуетками "Еммі" і "Золотий глобус".

Зараз ви читаєте новину «Новий персонаж "Гри престолів" воскресить одного з мертвих героїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі