Ексклюзиви
четвер, 28 травня 2015 18:14

Новий альбом Slipknot вийде не раніше 2017 року

Новий альбом Slipknot вийде не раніше 2017 року

Перкусіоніст американської команди Slipknot Шон Крэхан (він же Клоун) повідомив, що шанувальникам варто очікувати нового альбому не раніше 2017 року.

До кінця цього року, Slipknot буде зайнятий концертним туром, крім того, деякі концерти заплановані на наступний рік. Саме тому, у музикантів у цей період навряд чи знайдеться час для запису нового матеріалу.

У недавньому інтерв'ю LoudwireШон Крехан розповів: "Запис альбому займає півроку, так що в першій чверті 2017 року він може бути готовий. Ми налаштовані на творчість весь час, а це вже дуже непогано. Як правило, ми стаємо одержимі записом, коли тільки починаємо її".

Раніше гітарист Slipknot Джиммі Рут розповідав про новому матеріалі команди: "чи Стане наша музика більш агресивною, важкою і схожою на дез-метал? Або ми випустимо більш експериментальний альбом у дусі Pink Floyd? Важко стверджувати що-небудь".

19 та 20 червня у рідному місті групи Де-Мойн, штат Айвоа, в Kum & Go Theatre пройде виставка, присвячена пам'яті Пола Грея, померлого в 2010 році від передозування наркотиками. На виставці будуть представлені маски, інструменти та фотографії музиканта.

Нагадаємо, що в цьому році музиканти Slipknot стануть хедлайнерами фестивалю Download, а після вирушать у тур з LambOfGod, BulletForMyValentineи MotionlessInWhite.

Slipknot - американський ню-метал гурт, заснований у 1995 році, хоча перші ознаки датовані ще 1992 роком.

Гурт відомий своїм провокаційним іміджем. Усі учасники колективу носять маски та комбінезони на своїх концертах. Усі альбоми отримали статус платинових, а пісні з альбомів неодноразово номінувалися на Греммі

Зараз ви читаєте новину «Новий альбом Slipknot вийде не раніше 2017 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі