вівторок, 17 травня 2016 13:01

Нові "Трансформери" отримали офіційну назву

Нові "Трансформери" отримали офіційну назву

П'ятий фільм серії "Трансформери" вийде на екрани з підзаголовком "Останній лицар" (The Last Knight). Про це, як повідомляє Variety, оголосив режисер картини Майкл Бей спільно з кінокомпанією Paramount Pictures.

У своєму Instagram Бей зазначив, що зйомки фільму розпочнуться цього тижня на Кубі. Сценаристом стрічки стане Аківа Голдсман, який працював над картинами "Код да Вінчі", "Я - легенда" і "Дивергент, глава 2: Інсургент".

Реліз фільму намічений на 23 червня 2017 року, передає The Wrap.

У грудні 2015-го голлівудський актор Марк Волберг, який зіграв у четвертій частині "Трансформерів", підтвердив свою участь у п'ятому фільмі. Цього разу лідер автоботів Оптимус Прайм має знайти в космосі своїх творців. У той же час герой Марка Волберга разом з іншими автоботами зіграє з найсильнішим із трансформерів - Юнікорном, який мріє завоювати Всесвіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Творці "Трансформерів" анонсували ще чотири фільми франшизи

У жовтні минулого року стало відомо, що виробник іграшок Hasbro і кіностудія Paramount Pictures випустять ще мінімум чотири фільми з серії "Трансформери". Автори продумали концепцію сиквелів до 2025 року. Таким чином, на екрани повинні вийти п'ята, шоста, сьома і восьма частини "Трансформерів".

Четверта частина "Трансформерів" з'явилася влітку 2014 року. Вона заробила усвітовому прокаті понад мільярд доларів, а критики відгукнулися про неї вкрай негативно. Стрічка отримала сім номінацій на антипремію "Золота малина", а Майкл Бей удостоєний цієї нагороди як найгірший режисер.

Зараз ви читаєте новину «Нові "Трансформери" отримали офіційну назву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі