понеділок, 27 квітня 2015 13:24

Нові "Месники" б'ють рекорди касових зборів

Нові "Месники" б'ють рекорди касових зборів

Фантастичний бойовик "Месники: Ера Альтрона" встановлює нові рекорди касових зборів. Тільки за перший уїк-енд прокату фільм зібрав 201,2 мільйона доларів, ставши самим прибутковим в 44 країнах світу, повідомляють західні ЗМІ.

Дебютні касові збори нового блокбастера в світовому прокаті перевершили результат першої частини Месників на 44 відсотки, які за весь час заробили 1,518 млрд доларів - третій результат в історії після Аватара і Титаніка.

За сюжетом людству загрожує Альтрон - штучний інтелект, створений раніше для того, щоб захищати Землю від будь-яких загроз. Однак, головною загрозою він вважав людство.

Міжнародна організація Щ. И. Т. розпалася, і тепер світ не здатний впоратися з таким потужним ворогом, бо люди знову звертаються за допомогою до найбільших Героям Землі - Месникам. Однак Альтрон занадто сильний, і є велика ймовірність, що навіть їм не вдасться зупинити початок насувається Ери Альтрона, де немає місця для людей.

У фільмі знімалися Роберт Дауні-молодший, Кріс Еванс, Марк Руффало, Кріс Хемсворт, Джеймс Спейдер і Скарлетт Йоханссон.

Відзначимо також, що "Форсаж 7", побив рекорд касових зборів, продовжує очолювати американський кінопрокат. За ці вихідні картина зібрала 18,3 мільйонів доларів Північної Америки і рекордні 323 мільйони доларів в Китаї. З моменту виходу бойовика на екрани його прибуток склав 1,3 мільярда доларів.

Зараз ви читаєте новину «Нові "Месники" б'ють рекорди касових зборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі