середа, 22 жовтня 2014 13:33

Нове графіті Бенксі вандали облили фарбою

 

Невідомі облили фарбою нове графіті Бенксі в Брістолі протягом доби після його появи, повідомляє BBC News.

Графіті "Дівчина з проколотим вухом" з'явилося на стіні будівлі в міській доці в понеділок, а у вівторок нижня частина зображення виявилася облита темною фарбою.

Нове графіті є пародією на "Дівчину з перловою сережкою" Яна Вермеєра. На місці сережки у зображеної дівчини - ящик сигналізації, встановлений на стіні.

Нова робота Бенксі з'явилася незабаром після того, як в соціальних мережах поширилася новина про арешт художника, виявилася згодом "качкою". Справжнє ім'я та деталі біографії Бенксі відомі невеликому колу осіб. Вважається, що він народився і виріс у Брістолі.

До "Дівчини з проколотим вухом" останньою роботою Бенксі в Брістолі вважалося графіті "Мобільні коханці", яке допомогло врятувати від закриття місцевий молодіжний клуб. Роботи Бенксі не раз зтирали або псували. На початку жовтня у місті Клактон-он-Сі було знищено графіті художника, що деякі жителі вважають расистським. У серпні невідомі зіпсували роботу Бенксі "Шпигунська будка" в Челтнеме.

Зараз ви читаєте новину «Нове графіті Бенксі вандали облили фарбою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі