Ексклюзиви
четвер, 22 вересня 2016 13:40

"Ніяких танців" - гендиректор Софії Київської про Євробачення-2017

"Ніяких танців" - гендиректор Софії Київської про Євробачення-2017

Генеральний директор Софії Київської Неля Куковальська заявила, що гучних виступів на території заповіднику не буде, - повідомляє газета "День".

Раніше зазначали, що церемонію відкриття Євробачення-2017 планують на території комплексу Софійського собору.

"До нас приїжджали представники оргкомітету конкурсу. Походили по території заповідника, подивилися. Я чітко сказала: жодної музики, танців, гучних виступів тут бути не може! - каже Неля Куковальська. - Усе, що може тут бути, - це закритий VIP-прийом для невеликої кількості людей. Собор не залучать до цього. Йшлося тільки про територію заповідника, і то подія має тривати недовго — годину чи півтори. Але жодного документа, що регламентує сценарій, я не бачила. Гадаю, організатори ще не виробили його. Навряд чи тут буде таке, що виходить за межі пам'яткоохоронних вимог. Якщо плануватимуть щось, що хоч трохи шкодитиме пам'яткам або території, я перша стоятиму на захисті Софії", - зазначила вона.

Нагадаємо, відкриття Євробачення планують провести у храмі часів Київської Русі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення у Софії Київській може не відбутися

Зараз ви читаєте новину «"Ніяких танців" - гендиректор Софії Київської про Євробачення-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі