Ексклюзиви
пʼятниця, 17 серпня 2012 18:35

Ніно Катамадзе доведеться йти на компроміси на "Джаз Коктебелі"

Ніно Катамадзе доведеться йти на компроміси на "Джаз Коктебелі"
Найсвіжішім альбомом співачки є Blue (2008) - продовження "кольорової" тими альбомів Black и White. Фото: art-parking.info

29 серпня починається 10-й міжнародний фестиваль "Джаз Коктебель". Цього року тут виступатимуть гурт "Ляпіс Трубецкой" , Ніно Катамадзе, The Cinematic Orchestra, "Серебрянная свадьба" та інші. Триватиме фестиваль до 2-го вересня.

"Щоб обрати щось для себе, треба любити всіх музикантів. Лягла у вухо – добре, не лягла – чекайте, буде ваша. Музику не треба аналізувати, як говорив Пол Маккартні. Була така пісня за Радянського Союзу: "Но если знать, за что влюбляешься, наверное, это не любовь". Концерт Ніно Катамадзе буде дуже масовий. Вона вдруге на фестивалі і минулого разу з нею був повязаний найбільший натовп на Коктебелі. Їй доведеться йти на компроміс – на таких опен-ейрах, коли величезна кількість людей, слухачі все таки не дають артисту показати щось нове. І хоча, на думку Михайла Жванецького, артист не має опускатися до рівня публіки, все одно люди схочуть слухати хіти, які у них у вухах", - зазначив джазмен, куратор "Волошинської сцени" на фестивалі Олексій Коган.

На фестивалі працюватиме три сцени: велика "Ню джаз", маленька — "Волошинська" і безкоштовна — "Відкрита".

"Є люди, які на фестивалях, як люблять відчути себе частиною натовпу, сісти на камінчики своєю 5-ю точкою, випити коньячку, закусити. А є такі, що хочуть сісти на стілець і спокійно півтори години отримати задоволення від музики. Для таких працюватиме "Волошинська сцена". Особисто в мене немає бажання йти на велику сцену. Повністю вистачає Волошинської. Там є атмосфера, там окрема реальність", - додав Коган.

Квитки на концерти коштують від 70-ти грн. Абонемент на "Волошинську сцену" — 885 грн, на "Ню джаз" — 655 грн.

Зараз ви читаєте новину «Ніно Катамадзе доведеться йти на компроміси на "Джаз Коктебелі" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі