Ексклюзиви
четвер, 01 грудня 2016 17:17

Німф покажуть на родинній виставці
3

Картина Георгія Зайченка
Картина Георгія Зайченка
Картина Георгія Зайченка

12 грудня о 17:00 у київській арт-галереї "Митець" відкриють виставку родини художників Зайченко. Присвячена 70-річному ювілею українського неоімпресіоніста Георгія Зайченка.

В експозиції будуть живописні картини художника, роботи його дружини Таїсії і дочки Олени. Таїсія Зайченко працює у стилі модерн. Пише по шовку. Представляє свою серію робіт "Квіти і німфи". Олена Зайченко створює батик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будинок обклеять дитячими малюнками

"Моя родина - це свого роду мистецький макрокосмос. Навіть пес Моня в нашому клані не просто так виїдає акварельні фарби та пастельні олівці майбутнього живописця, мого сина Данила Зайченка-Свечнікова. Він здійснює перфоманс і мріє про створення власної експозиції в галереї Саатчі. Ось до чого доводить життя із митцями!" - жартує Олена.

Георгій Зайченко – український художник, живописець. Закінчив московське Вище художньо-промислове училище. Багато їздив Європою. Член Національної спілки художників України.

Виставка триватиме з 12 по 21 грудня. Вхід вільний.

У Києві відкрилася виставка скульптур для незрячих. Вони створені, щоб показати людям з особливими потребами, якими були відомі українці.

Зараз ви читаєте новину «Німф покажуть на родинній виставці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі