Ексклюзиви
понеділок, 27 квітня 2015 17:46

Ніколь Кідман повернеться на британську сцену після 17-річної перерви

Ніколь Кідман повернеться на британську сцену після 17-річної перерви

Австралійська та американська актриса Ніколь Кідман повернеться на британську театральну сцену після 17-річної перерви. Про це вона заявила 24 квітня, пише Reuters.

Кідман гратиме у виставі "Фотографія 51" за п'єсою американського драматурга Анни Зайглер. Вона виконає роль британського вченого-біохіміка Розалінд Франклін (1920-1958), яка внесла великий внесок у відкриття структури ДНК.

"Мені цікаво зіграти в цій п'єсі, тому що вона була написана жінкою і присвячена жінці, про яку багато жінок нічого не знають", — розповіла актриса. Кідман також повідомила, що присвячує цю роль свого батька Ентоні, який помер у вересні минулого року. Він був біохіміком і, за словами Кідман, дуже зрадів, дізнавшись, що вона збирається зіграти вченого.

Постановка буде йти з 14 вересня по 21 листопада на сцені театру імені Ноела Кауарда. Режисер вистави — Майкл Грандаж.

Кідман дебютувала в англійському театрі в 1998 році в сучасній інтерпретації п'єси австрійського письменника початку XX століття Артура Шніцлера "Хоровод" (Reigen) в театрі "Донмар Вэрхаус" (Donmar Warehouse). Вона зіграла в одній постановці п'ять різних жіночих ролей. Спектакль називався "Блакитна кімната". Англійські театральні критики високо оцінили гру Кідман. За "Кімнату" актриса була номінована на головну британську театральну премію "Олів'є".

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман повернеться на британську сцену після 17-річної перерви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі