Ексклюзиви
четвер, 18 червня 2015 09:10

Неприборкані емоції, полтергейст і Софія Вергара в наручниках - кінопрем'єри 18 червня

Неприборкані емоції, полтергейст і Софія Вергара в наручниках - кінопрем'єри 18 червня

 Прем'єри цього тижня смішать, лякають та тримають в напрузі. На  великі екрани виходять бойовик Ганмен з брутальними Шоном Пенном і Хав'єром Бардемом, емоційний мультфільм Думками навиворіт, фільм жахів Полтергейст і комедійний бойовик Палкі втікачки з чарівними Різ Уізерспун і Софією Вергарою. Приємного перегляду!

Палкі втікачки

Офіцеру Купер доручили привезти дружину наркобарона - важливого свідка, за якою вже почалося полювання. Але завдання йде не за планом. І тепер мініатюрна білявка в поліцейській формі та гаряча латиноамериканська красуня повинні протистояти найманцям і продажним копам.

Полтергейст

Сім'я з трьома дітьми переїжджає в новий просторий будинок, навіть не підозрюючи, що тут мешкають потужні потойбічні сили. Примарам не цікаво просто лякати нових мешканців, вони викрадають молодшу дочку, врятувати яку буде дуже складно.

 Ганмен

В екранізації роману Жана-Патріка Маншетта "Позиція для лежачого стрілка" йтиметься про Джима Террі. Міжнародний найманець, якому немає рівних, одного разу сам стає мішенню і за ним починається полювання по всій Європі. У цій битві Джим може розраховувати тільки на себе.

Думками навиворіт

В головах у 11-річної Райлі і її батьків не тільки живуть думки, а й вирують пристрасті. Емоції Радість, Страх, Сум, Огида, Гнів набули  обрисів кумедних персонажів, кожен з яких бореться за першість. Боротьба посилилася після переїзду сім'ї з провінційного містечка в мегаполіс. Чи вийде у Райлі втихомирити свої емоції?

Зараз ви читаєте новину «Неприборкані емоції, полтергейст і Софія Вергара в наручниках - кінопрем'єри 18 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі