Ексклюзиви
четвер, 20 листопада 2014 18:30

На вихідних в Автокінотеатрі покажуть артхаусне кіно
3

Автокінотеатр артхаусного кіно запрошує всіх бажаючих на безкоштовні кінопокази просто неба. У нас можна дивитися фільми прямо за кермом – треба лише налаштувати радіоприймач на певну FM-хвилю. В нашому репертуарі – культові стрічки та експериментальне кіно у жанрах від соціальної драми до кримінальної комедії. Ми транслюємо фільми на найбільшому LED-екрані в Україні на парковці торгової галереї "Атмосфера". Кінопокази починаються кожної п'ятниці, суботи та неділі о 20:00.

Безкоштовний показ фільму "Далласький клуб покупців" (Dallas Buyers Club)

Дата і час: 21 листопада о 20:00
Місце: парковка ТРЦ "Атмосфера", Столичне шосе, 103.
У п'ятницю, 21 листопада, в Автокінотеатрі артхаусного кіно пройде безкоштовний показ американської біографічної драми режисера Жана-Марка Валле "Далласький клуб покупців". Фільм розповідає реальну історію Рона Вудруфа, техаського електрика, в якого у 1985 році виявили СНІД. Лікарі відвели йому всього 30 днів, але він не захотів миритися зі смертним вироком і зумів продовжити своє життя за допомогою нетрадиційних ліків, а потім налагодив бізнес із продажу цих ліків іншим хворим.


Безкоштовний показ фільму "Дім: історія подорожі" (Home)
Дата і час: 22 листопада о 20:00
Місце: парковка ТРЦ "Атмосфера", Столичне шосе, 103.

У суботу, 22 листопада, в Автокінотеатрі артхаусного кіно відбудеться безкоштовний показ документального фільму "Дім: історія подорожі". Картина стала результатом спільної творчості всесвітньо відомого фотографа дикої природи Яна Артюса-Бертрана і режисера Люка Бессона. Фільм демонструє нам красу планети і наслідки руйнувань, спричинених людиною. Незагойні рани, нанесені Землі промисловим виробництвом, наслідки воєн, екологічних катастроф… Фільм розкриває глядачу реальну ситуацію на планеті.

Безкоштовний показ фільму "Останнє кохання на Землі" (Perfect Sense)
Дата і час: 23 листопада о 20:00
Місце: парковка ТРЦ "Атмосфера", Столичне шосе, 103.

У неділю, 23 листопада, в Автокінотеатрі артхаусного кіно відбудеться безкоштовний показ фантастичної мелодрами британського режисера Девіда Маккензі. Сюжет картини будується навколо романтичних стосунків шеф-повара Майкла та епідеміолога Сьюзан, які розвиваються на тлі загадкової епідемії. У різних країнах, на кожному континенті люди буквально втрачають почуття — кожне з п'яти, одне за одним… Майкл і Сьюзан вважають свої стосунки короткочасними, але коли стає зрозуміло, що світ невідворотно близиться до кінця, герої усвідомлюють ― вони вже не проживуть один без одного. Але що залишиться, коли зникнуть останні почуття?

 

Зараз ви читаєте новину «На вихідних в Автокінотеатрі покажуть артхаусне кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі