Ексклюзиви
середа, 31 серпня 2016 10:47

На Тижні сучасного мистецтва покажуть "Частини тіла"

На Тижні сучасного мистецтва покажуть "Частини тіла"

З 1 по 10 вересня 2016 року у Львові відбудеться бієнале Тиждень актуального мистецтва.

Перший львівський фестиваль, на якому представлять актуальне мистецтво Східної Європи у розмаїтті поколінь та напрямків. У рамках тижня проходять "Дні мистецтва перформансу у Львові" та "Школа Перформансу".

Програма містить інсталяції, вистави, street-art, виставки живопису і фото, проекти "нових медіа", кінопокази, лекції та майстер-класи. Осередок "Тижня" - історична частина Львова, галереї сучасного мистецтва. Традиційне для "Тижня" - широке представництво польських митців. Куратор фестивалю відомий український митець Влодко Кауфман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 вересня по 16 жовтня відбудеться виставка родини Коткових

Важливою подією цьогорічного заходу буде кураторський проект "Частини тіла". В ньому поєднані твори десяти авторів з різних регіонів України: Юрко Вовкогон, Діма Ерліх, Костянтин Зоркін, Володимир Кауфман, Наталія Лісова, Сергій Петлюк, Сергій Радкевич, Володимир Стецькович, Геннадій Чернега та Володимир Топій.

У бієнале візьмуть участь більш як 30 митців з України, Польщі, Білорусі, Чехії, Німеччини, Великої Британії та Ізраїлю.

Основними локаціями подій будуть Палац мистецтв (вул. Коперника, 17), "Гостинний дім" при Духовно-культурному центрі "Архістратиг" (вул. Винниченка, 20а) та простір міста. Вхід на експозиції у день відкриття та на всі перфоманси – вільний.

Нагадаємо, в рамках фестивалю "Гогольfest-2016" на київському арт-заводі "Платформа" планують показ сучасного дійства зі знаменитого біблійного сюжету про Вавилонську вежу.

Зараз ви читаєте новину «На Тижні сучасного мистецтва покажуть "Частини тіла"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі