Ексклюзиви
четвер, 31 липня 2014 13:32

На фестивалі "Захід" посилюють заходи безпеки

На фестивалі "Захід" посилюють заходи безпеки
Фото: volynpost.com

Організатори фестивалю "Захід", який відбудеться 8-10 серпня в селі Родатичі біля Львову, попередили про те, що огляд особистих речей глядачів буде проводитися з винятковою ретельністю, передає Cultprostir. Повідомлення з проханням не брати з собою заборонених речей з'явилося на сторінці заходу в Facebook.

Згідно з офіційним сайтом фестивалю, на його територію заборонено проносити: алкоголь, наркотичні речовини, напої в скляній тарі і скляні вироби, зброю, колючі та ріжучі предмети, вогненебезпечні речовини, харчові продукти, напої у відкритій тарі і піротехніку. Для наметового містечка список обмежень скромніший. Туди можна брати з собою алкоголь, продукти і відкриті напої.

Музиканти групи "Брати Гадюкіни", які виступлять на фестивалі 9 серпня, звернулися до всіх, хто збирається в Родатичі, з проханням дотримуватися цих правил і додали: "Потрапити на територію можна тільки через пропускний пункт, тож, це може зайняти час. Будьте до цього готові і намагайтесь приїхати заздалегідь. Це робиться для вашої безпеки". Крім групи "Брати Гадюкіни", хедлайнерами фестивалю стануть також Сlawfinger, Anti-Flag, "Ляпис Трубецкой", "Воплі Відоплясова" та інші виконавці.

Зараз ви читаєте новину «На фестивалі "Захід" посилюють заходи безпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі