Ексклюзиви
понеділок, 29 серпня 2016 16:29

На фестиваль "Республіка" приїде зірка серіалу "Гра престолів"
6

1-4 вересня відбудеться мистецький фестиваль "Республіка" у місті Кам'янець-Подільський Хмельницької області. Цьогоріч проходитиме вшосте. Запрошені музиканти із України, Польщі, Великобританії, Швейцарії, Швеції, Німеччини.

Автор: deviantart.net
 

На фестиваль приїде актриса із серіалу "Гра престолів" Наталія Тена. Вона солістка британського гурту "Molotov Jukebox", який буде виступати у Кам'янці-Подільському 1 вересня.
Тена грала у фільмі про Гаррі Поттера Німфадору Тонкс та в серіалі "Гра престолів" одичалу Оши, яка служила родині Старків.
Наталія Тена грає в Королівському Шекспірівському театрі, співає і сама складає пісні, грає на акордеоні. Гурт "Molotov Jukebox" заснувала у 2008 році разом зі своїм хлопцем.
Що солістка гурту — відома актриса, організатори дізналися, коли вже підписали контракт із музикантами.

Автор: vk.com/Ірина Тимошенко
 

На фестивалі зіграє гурт "Пропала Грамота" (заснований у 1998 році у Кам'янці-Подільському. — Gazeta.ua), який офіційно 5 років тому розпався. Виступ на фестивалі запланований на 3 вересня. Організатори домовлялися з музикантами пів року, поки не вмовили їх знову зібратися і заграти на "Республіці".

Автор: vk.com/Офіційна сторінка фестивалю "Республіка"
 

Цього року українські художники створять 3 мурали на стінах будинків у Кам'янці-Подільському. Малюватимуть під час фестивалю та після закінчення. Один із ескізів створить Арсен Мірзоян (український співак, учасник шоу "Голос країни". — Gazeta.ua), який буде виступати на фестивалі 2 вересня. За 6 років проведення заходу в місті з'явилося 50 малюнків на багатоповерхівках. Вони стали окремим туристичним маршрутом міста. Більшість тем муралів стосуються України або Кам'янця-Подільського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Важливо, щоб Ліна Костенко почула цю пісню"

Посол Швейцарії із делегацією з 15 людей приїде в Кам'янець-Подільський на фестиваль. Організатори домовилися із швейцарським консульством про партнерство. Також тема одного з стріт-арт малюнків буде "Україна і Швейцарія".

Автор: vk.com/Марія Курченко
 

На фестивалі виступатимуть 100 гуртів — це близько 700 музикантів. Цього року організатори привезли найбільше учасників музичної сцени за всі роки існування "Республіки". Починали із 20 гуртів.

Автор: vk.com/Катерина Короленко
 

На фестивалі буде 5 сцен розташованих у старому місті в замках, катакомбах та фортецях. Великих сцен буде три. Дві маленьких розташують у катакомбах. "Республіка" — це фестиваль, який показує туристам різні історичні місця старого Кам'янця-Подільського. Подібних заходів в Україні більше немає.

Зараз ви читаєте новину «На фестиваль "Республіка" приїде зірка серіалу "Гра престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі