Ексклюзиви
вівторок, 24 травня 2016 12:00

На "Файному Місті" виступить боєць АТО

На "Файному Місті" виступить боєць АТО

Відомий український діджей Анатолій Тапольський виступить у Тернополі на фестивалі "Файне Місто". Чоловік після Майдану пішов у зону АТО і зараз служить в ЗСУ мінометником. У відпустках він продовжує працювати діджеєм, зокрема у квітні він грав на розігріві у The Prodigy.

У соцмережах пишуть, що Анатолiй Тапольський є справжнім "гуру", "iдеологом" та "батьком" українського бейсу.

Анатолiй через iронiю та гумор намагається створювати справжню, "свою" музику, наповнену характерним нацiональним звучанням, а також бейс-ритмами, що не залишать байдужими нiкого у свiтi.

Цьогоріч фестиваль "Файне Місто" триватиме чотири дні, з 7 до 10 липня.

Минулого року фестиваль "Файне Місто" зібрав понад 8 тисяч шанувальників. На п'ятьох сценах виступили понад 60 гуртів. Окрім українських виконавців на "Файне Місто" приїхали гурти з Білорусі, Швеції, Австрії, Польщі, Грузії та Росії.

Окрім музичного концерту, була на фестивалі й розважальна програма: кілька спортмайданчиків, різноманітні майстер-класи, ярмарки, салон краси, велопрокат.

На території фестивалю збирали кошти для бійців АТО. За невелику плату можна було покуштувати смачну кашу чи борщ із польової кухні і, таким чином, допомогти бійцям АТО.

Зараз ви читаєте новину «На "Файному Місті" виступить боєць АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі