четвер, 28 травня 2015 15:04

На День Києва покажуть кіноверсію легендарного концерту "ОЕ"

На День Києва покажуть кіноверсію легендарного концерту "ОЕ"

30 травня в рамках святкування Дня Києва на Софії відбудеться показ концерту-кіноверсії OE. 20 LIVE IN KYIV. Про це з посилання Film.ua. повідомляє "Insider".

Показ розпочнеться о 21:20 на Софіївській площі. В концерт-кіноверсію OE. 20 LIVE IN KYIV увійшло 20 композицій групи. Команда ОЕ особисто взяла участь у виборі пісень, які стали основою для кіноверсії концерту. Серед них "Вставай", "Більше для нас", "Відчуваю", "Модель", "КаваЧай", "Друг", "Без бою", "На небі", а також "На лінії вогню", яку музиканти присвятили всім героям України.

Легендарний концерт українських рокерів відбувся 21 червня 2014 на НСК "Олімпійський" в рамках ювілейного туру "Океан Ельзи - 20 років разом!" І зібрав понад 75 тисяч шанувальників з усього світу.

Цей виступ нинішнього і класичного складу гурту на одній сцені став офіційно зареєстрованим концертним рекордом України.

Зараз ви читаєте новину «На День Києва покажуть кіноверсію легендарного концерту "ОЕ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі